Monday, January 11, 2010

#3 - tunang takyah grand2 sgt kan?

aku pun tatau nak start buat apa dulu. tp kiteorg dh start survey2 cincin for risik & tunang.

oh ya, antara benda yg paling penting dlm suatu majlis (bg aku la), selain dr mknn utk tetamu ialah official photographer. aku rasa pemilihan photographer adalah amat crucial sekali since dia yg akan amik gambar kita n gambar tu pulak akan disimpan dan dilihat hingga ke akhir hayat kan. so mestilah pilih photographer yg d best. tp tak mampulah aku nak pakai saiful nang ke.. derang tuh dh established n glamer. mesti harga pun over d top jugak..

dah lama jugak aku simpan hasrat nk amik kwn aku nih jd official photographer time aku tunang. even before aku ade bf pon. hahahha.. aku mmg suka dgn hasil kerja dia. dia bukanlah buat full time photography nih, sekadar part time jek. the prob is, date aku tak confirm lg n adik ipar dia pulak nk kawen. so klu clash, mmg tak dpt lah.. tp pape pun, aku dh book dia awal2. insyaAllah, klu ade rezki, dptlah dia jd photographer aku.

setelah dikawtim2, dia dh bg aku quotation. dia siap offer lg nak buat storybook utk aku, tp kena lah tambah ongkos nya. tp aku rasa mcm tak dpt jeklah nak berstorybook bagai. dah out of budget aku tuh. takpelah, nnt time kawen lah br buat storybook. tunang nih kita wasatiah je okeh?

other than that, aku berkenan jugak dgn hasil kerja derang nih...




maybe bleh consider utk time kawen aku nnt.. ;)

No comments: