Sunday, January 17, 2010

#4 - theme colour



ni ada 1 website yg useful utk kita refer or nak pilih theme colour apa for engagement @ wedding. aku x ingat aku dpt kat mane. dok surf2 sekali terjumpa. ada byk lg kaler yg menarik, kena lah tgk sendiri. in fact, aku n KH dh pilih dah colour utk akad nikah nnt based on this website hehe..

utk tunang nnt aku dah ada theme colour. memula nak pakai peach sbb aku ada kain lace kaler peach beli kt indon dulu. tp nya dah tukar pulak sbb mak keluarkan cadar tekat time kakak aku kawen dulu. dok tersimpan selama nih atas almari mak. tp cadar tu still cantik lg. n bila mak pasang kat katil, mmg cantik lg walaupun ada colour yg dah faded sket.

mmg nostalgia la time aku tunang nnt. pakai cadar tekat time kakak aku kawen dulu. that was 18 years ago man!! syg la sbb dulu kakak aku tempah khas utk wedding dia, pastu dah tak guna. klu sapa tatau cadar tekat tu mcm mana, tgk tunggu time den tunang. hehhehe..

ini contoh sulam tekat yg telah digoogle. classic kan? :D


No comments: