Thursday, February 18, 2010

#6 - cincin risik dah dpt. yay!!

lama aku x update.. sbbnya aku masuk hospital sbb kena demam denggi. huhuhu..

btw, cincin risik telah berjaya dibeli setelah survey byk2 kedai. kiteorg beli dkt poh kong jusco au2. KH dh aim dah nak pattern cincin tu, so 31st jan harituh kitaorg singgah jusco au2 kejap. tgk ada size, terus jek beli sbb b4 this pegi poh kong dkt jusco equine takde size. klu nak beli, kena tunggu few weeks pulak. so yg ni, terus jek beli sbb size dah ada.

anyhow, aku x kesah pun pattern camne. KH yg pilih the pattern. ala, cincin belah rotan jek pun, takyah la nak demand lebey2 kan? hehe...

alhamdulillah, satu barang sudah setel. lps nih kita carik cincin tunang pulak... hehe..

mlm tu tetiba sakit kepala yg amat sgt. rupa2nya itulah permulaan aku kena demam denggi. masuk hospital, n dpt mc 2 minggu. semalam baru start kerja balik :D

2 comments:

Mrs Drac said...

hye sk..nk follow blog u tapi tak de lagi tmpat nk polow..=)

sk said...

hye mrs drac,

i dah letak dah tmpt follower tu. silalah follow!! =)