Monday, February 22, 2010

#9 - bride-to-be semua.. bleh tlg i bg cadangan tak?

hye bride-to-be semua..

i nak mintak opinion u all bleh? i tgh pikir2 utk bg doorgift apa time i bertunang nanti. mak i haritu suggest kek, tp i prefer nak bg kuih bahulu.

now i tgh survey2 kat mana nak order kuih bahulu (kalau boleh yg siap packaging). so klu u all tau sape2 yg boleh buat kuih bahulu yg sedap, pls share dgn i ye?

i ada survey2 online. so far i jumpa restu rezeki, shawqi's bakery & bahulu classiq. tp rasanya i tatau la sedap ke tidak.

ataupun klu u all ade opinion nak bg doorgift selain dr kuih bahulu pon, pls share jugak..

tq very much. thanx in advance!

13 comments:

Anonymous said...

cuba u try tgk anis bakery (http://www.anisbakery.net/). i tak penah rasa bahulu dia tp packaging dia menarik.

-siti-

Xora said...

pernah rasa Restu rezeki and memang sedap. Lembut dan moist sangat. tapi Shawqi nye agak kurang dari segi rasa dan agak kering. tapi bentuk bahulu tu cantik.

elyina said...

yup2..restu rezeki memang sedap and packaging kemas dan menarik. rm2 per box if tak silap..hehe

sk said...

siti,
i dah tgk anisbakery dah. packaging di mmg sweet. tp rasa pulak tatau camne kan.

xora & elyina,
thanx for the info. kalau ramai yg ckp restu rezeki nih sedap, i akan order dr sana lah kot..

Zainur said...

cokelat ke...cokelat kurma ke...okies jugak! :) Salam kenal

Zainur said...

BTW, Restu Rezeki mmg sedap and packaging dia pon menarik

sk said...

salam kenal zainur,

coklat i mmg plan bg pd kids.

kalau sume pon ckp restu rezeki, i order kat sana jelah nnt. thanx!

Cik Belle said...

yerps agree!

restu rezeki sedap. tak puas makan bahulu die. ehehe. packaging pon cantek. i suke. =)

sila order now! =P

sk said...

wow.. semua pun ckp restu rezeki sedap.

baiklah cik belle. definitely i akan order from them! :D

zielalala... said...

restu rezeki pnye sdp..i dh rs..i pn kemungkinan besar nk tempah kt situ utk kawin ni..
link2 ya :)

sk said...

so restu rezeki it is! :D

okay, i follow n link ur blog too.. :)

LAYLA said...

hi sk..
dah tgk restu rezeki..
tak pernah oder tp cam best jer..
oh dlu ms i bertunang i order kat http://aneka-baulu.blogspot.com/
kalu nk oder trus call jer kak rozi..bahulu die mg sedap smpi org kat mentakab ni pun nak oder bahulu dr die...

sk said...

thanx layla.

adus jauhnya dkt rantau panjang. tp baulu dia mmg murah n menarik. *terliur kejap*

thanx anyway :)