Sunday, March 14, 2010

#17 - date tunang sudah confirm

alhamdulillah.. dah selesai majlis merisik dah semalam.. :)

ala takde pape yg grand pun, just family dia dtg n bincang2 sket utk confirmkan tarikh bertunang. insyaAllah aku akan bertunang on 13th June 2010. so now dah ada date, bolehlah letak ticker kat atas tu.. hikhikhik

skarang nih barulah boleh book itu ini sbb dah ada date. sekarang giat mencari make up artist n mini pelamin. kalau boleh nk dr source yg sama, so bolehlah dpt murah sikit kot. hehe

aku berangan la nk pakai cincin risik lps selesai smlm. sekali mak ckp tak boleh. nnt time tunang, mak KH akan sarungkan cincin risik n cincin tunang. so for the time being, mak simpan cincin tu. chehh.. baru berangan nak pakai cincin supaya org tau i dh berpunya. hoho

oh n td abg aku ckp he will sponsor my wedding card nnt. siap dah bg sample dah which one to choose. alhamdulillah... thanx kekanda!! aku dh siap pilih pdhal lama jek lg kan.. ahhahah..

org nk sponsor kita kena terima dgn tgn terbuka, kan? ;)

9 comments:

Cik Belle said...

Tahniah! =) Mine will be on 12th June. Tihihi. awak booked vendor seremban ke nnt?

sk said...

tahniah juga!! lebih kurang je kita nih. hahhahha.. esok baru nak pegi survey bridal area senawang etc2.. any recommendation? ;)

Cik Belle said...

thanks. hehe. area senawang sangat banyak bridal butik. terjah satu-satu. hehe. kita pon tak terjah lagi butik2 pengantin ni walaupon dekat sangat ngan area umah. haha.

btw, check this website:

http://www.durantaavenue.com/

Lokasi:

No. 20, Jalan Sakura 2, Taman Sakura,70400 Seremban, Negeri Sembilan.(Belakang Giant Ampangan dan bersebelahan Tmn. Dato' Shahbandar)

Diorang ni official pelamin decorater untuk majlis pertunangan sheikh muzaffar hari tu. hehe.

tryla jengok2 k. hehe.

happy hunting!

ellfazira© said...

congratsss!!!;) mine is on 26th june,engagement. hehe bln 6 je la kite nie ek?;)

sk said...

cik belle,
thanx.. i pun mmg teringin nak pegi duranta avenue tuh. hehe

ell,
thanx.. hehe..

Cik Belle said...

ell, ur date pon bulan 6 eyh. hihi. same2la kite keep track memasing. hihi.

sk, nanti da pergi update on me k. harga, design die semua. hihi. buatla special entry. tihihi

Zainur said...

Tahniah SK!!!

Wah sek2 nak bertunang tengah berdiskusi gitew.... Yang bestnya june nie encik tunang dtg KL ajak beli brg...yehaww....

sk said...

thanx zainur..

sila kumpul duit byk2 utk shopping june nnt. yay!! =)

SUHAIDA SUPALIO said...

salam perkenalan..
sy dah follow kamu
follow sy
pulak..suhaidasupalio.blospot.com