Friday, March 19, 2010

#18 - takleh tidur..

dah pukul 5.20am tp aku still takleh tidur!! ni sume sbb pikiran tak tenang. huhuhu..

sbb apa tak tenang?
1. make up artist tak dpt lg
2. mini pelamin pun x dpt lg
3. tatau kat mana nak sewa alas dulang hantaran

plislah reply email sy cpt2. selagi tak confirm booking dgn 3 di atas nih, selagi tuhla i dok pk2 & survey2 lg.. huhu

hari selasa n rabu haritu i amik cuti sbb nak gi nilai 3 n survey bridal kat sban. overall, let's just say most bridal boutiques in sban are plain boring n old-fashioned. rasanya last2 i amik from klang valley jugak kot..

nnt rajin i buat entry psl bridal yg i pegi. tp jgn expect sgt la, sbb takde hasil pun i survey2 tuh. balik umah, i survey online jugakk.. haha..

7 comments:

ally said...

sk..update la pasal survey2 tu..online pon xpe..hehe

III AiNa III said...

Dear SK,

u ddk mn?y not u survey area KL..lg byk choice..or u can search in da internet of course!

Cik Belle said...

bawak contoh gambar tak tunjuk kat bridal butik seremban semua? ala, i xsurvey lagi kat area seremban ni.. tktnyer. hihi..

u minta quotation dr MUA mane? maybe i boleh tolong kasitau u harga dorg. maybe from there, u dah tau harga, and berkenan, then boleh terus call tanye available tak date sekian-sekian.. actually, call lagi bagus, tapi tuhla, nak jugak kan tengok harga dorg. hihi.

nak tau pasal duranta avenue. hihihi

sk said...

ally,
insyaAllah.. :)

aina,
i dok putrajaya. a'ah, i rasa last2 pun i amik from kl. mcm tak best jek nak amik dr sban. hehe..

cik belle,
i bwk gambar mini pelamin i nak. diaorg quote lg mahal dr yg original vendor. baik i amik dr kl terus! haha..

i survey MUA online jek. i tgh tunggu email sorg MUA ni nak block date dia. tu yg tak senang hati tu.. hehe..

durantaavenue i tak pegi sbb kakak tuh bz. tp dia suruh i tgk pelamin kat website tu. itu jelah yg dia ada.

zielalala... said...

ooh samala sy pn pening nk pilih mekap artist ni..ni yg xtido2 lagi dh dkt kol 4 ni

sk said...

ziela,
tuhla.. tak senang hati nk tidur selagi x dpt MUA. hahaha..

paw said...

ada bridal @ snwg yg charge rm450-500 jer tuk mini dias.. siap ader panel lg..i x ingt nama bridal tuh.. tp i liase dgn owner dier name manja..