Sunday, April 4, 2010

#27 - cincin tunang

cincin tunang dh beli.. weehoo!! it's a diamond eternity ring, coz we wanna have a solitaire for the wedding. simple saja rupa cincin sy. simple & sweet. echeh :p

okay, tu bukan gambar cincin i. tu gambar cincin yg mcm kitaorg jumpa kat wah chan ou dulu, tp tak beli sbb time tu still survey2 lg. few weeks after, bila pegi balik sana cincin tu dah takde. sedih sgt.. huhu..

rasa lega sbb dah dpt cincin. pasni takyah gigih masuk keluar kedai emas lg dah. kalau tak, asal gi shopping mall jek takde keja lain, dok tgk cincin jek. sekarang boleh rilek2 dulu, nnt baru kita mulakan acara mensurvey cincin kahwin pula ye. ;)

source pic: google

4 comments:

Zainur said...

waaa dah beli cincin tunang. Cincin tunang saya simple saja. Tak ada batu berlian pun. My wish adalah utk cari belah rotan yang ada design ukiran. Mak saya komen simple sangat but i love it very much!

Fiza Z. Abidin said...

good luck dear...tak kisah design apa-apa pun as long as awk & future fiance suka, that's the matter kan :)..

sk said...

zainur:
simple is sweet kan?? ;)

fiza:
thanx fiza :) yes, itu yg paling penting. tak kisah la bg org lain tak cantik ke, simple sgt ke.. hehe..

Kaseh NazLieza said...

amboi2 cntiknyer cincin tuh..heheheh

inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax...lawati :

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/