Friday, April 9, 2010

#28 - nightmare

semalam aku mimpi buruk. huhu

kan aku tukar tarikh tunang kan. dlm mimpi tu MUA aku adalah kakak pd org yg buat pelamin aku. aku just beritau kt adik (tukang buat pelamin) psl date aku dh ditukar tu, tp aku tak inform kat kakak dia (MUA) sbb aku assume nnt adik dia boleh tlg beritau kan.

sekali on my E-day, MUA tu dtg lmbt. bila dtg pun, sekadar sebagai tetamu sbb dia ingat bukan aku yg tunang hari tu. lg stgh jam rombongan lelaki nak sampai, baru aku beritau dia aku yg tunang. ha apa lagi kau, terus masuk bilik n start mekap.

sbb tak sempat, dia just pakaikan aku bedak n lipstick je. pastu jerawat2 n parut2 muka aku semua dia tak cover. gila horror bertunang selekeh gila. mmg ala kadar je dia siapkan aku.

tiba2 aku terjaga dr tidur. terjaga dgn perasan risau & takut mcm real jek jadi. rasa syukur sgt sbb sekadar mimpi jek. hehe.. harap2 jgnlah jd camni on my actual E-day nnt.

tulah, sblm tidur pk itu ini, kan dh mimpi mcm2. huhu..

4 comments:

aDieyZa said...

make sure dia dh pasang pelamin one day be4.. mlm be4 majlis, call dia utk confirmkan dtg pkl bape.. sms on that day utk ingatkan dia lagi..

hope semuanya berjalan lancar..

sk said...

adieyza:
thanx.. :)

tulah, nak kena selalu kontek & ingatkan especially bila dh dekat2 nnt..

Zainur said...

wahh sampai terbawa2 dalam mimpi tu...tapi saya pun kalau sebelum tidur tu banyak fikir memang sampai ke dalam mimpi la jawabnya...esok bila jaga rasa penat sgt...aihh

sk said...

zainur:
mmg semua org yg nak kawen @ tunang mmg mcm tu kot. hehe