Wednesday, April 28, 2010

#34 - gambar2 kat malay wedding expo

so last saturday sempat lah jugak aku n KH gi malay wedding expo ni kat midvalley. pegi kejap jek survey2 n cuci mata. hehe.. layan gambar jelah ekk..

alahai, comelnya pengantin atas kek tu.. :)


kek bentuk tepak sirih. nice!!


in case ada b2b yg nak order from norrizan bakers


pelamin yg very the meletups


sape buat theme fairytale, sesuai la pelamin camni..


car perfume as doorgift. new idea, but i find it's not worth it la u spend 3 ringgit lebih utk benda nih. org tu kata bau dia bleh tahan 2-3 weeks. cantik mmg cantik, tp rasa mcm membazir jek.. just my humble opinion though..


kek dr bakery apa tah nama dia. sorry lupa.. hehe

11 comments:

Mrs Drac said...

kalo kek cumil camni sampai ke sudah sayang nk potong..hehehe

hana yoriee said...

sapekah tokey pelamin fairy tu?saje2 nak tau.. (padahal dah booked pelamin) hehe..

sk said...

mrs drac:
betul!! syg nak mkn.. hehe

hana:
klu tak silap azm bridal. ada cawangan kat johor & ampang.

Squarecut Ring said...

Nak tahu...pelamin yang meletops itu dari sape? hehehe

Zainur said...

Tak dapat pergi. Now dah kat kelantan. Tgk gamba pon jadilah...hehe...

sk said...

SCR:
alamak, serius tak tau.. just amik gambar jek... sorii.. hehe

zainur:
alalallala.. jgn sedih okay.. good luck membina kerjaya di kelantan! :)

~ thalhazlin ~ said...

peh! kek meletop!

sk said...

thalha:
kannn?? :D

thezaila said...

cake topper dalam 1st pic tu.. sangat cute.. pengantin melayu.. selalu nya topper pengantin omputih.. i loikee..

sk said...

zaila:
betul betul betul.. mmg cute :)

didieadila said...

kek 2 mmg terbaek lah!