Friday, May 7, 2010

#36 - baju tunang sudah siap ;)

daisypath berkata, "4 weeks & 2 days until our engagement day" *gasp*

ish, nak tunang nih boleh pulak jd bz gila dgn mcm2 keja. preps for tunang pon mcm caca marba sikit, nak layan gangguan emosi lg. huhu sian KH jd mangsa kena melayan emosi ku.. huhu

anywayyy.. smlm telah pergi ke jln TAR utk amik baju tunang yg telah ditempah. oh before that, kesian akak tailor sbb anak dia masuk hospital ada infection dkt otak dia. baru semlm anak dia sedar. dgr suara akak tu pon sedih jek. semoga anak dia kembali sehat ye.. kesian sgt...

so smlm pegi lah kedai dia dkt pertama tu. since akak tu dok jaga anak dia kat hospital, staff dia lah yg tlg jagakan kedai..

bila fitting baju, terus rasa happy gila. it was perfect!! KH tgk pun terus sengih n ckp "cantik.." ngeeee... even though ia hanyalah baju kurung moden jek, but still i felt so happy n rasa nak sengih satu hari. :D

to tell the truth, these few days i sgt lah down sbb byk benda, n psl E-day prep was one of them. so bila tgk baju yg dh siap tu, mcm happy gila lah kan. at least baju tu menjadi mcm yg i nak, takyah nak kena alter ke. mmg just nice jek i pakai. sebab tu happy sgt smlm. :D

kita kasik sneak preview sket eh. gambar tgn jek cukup lah. hehe


baju saya cantik. :D

kasik can kat i plisss... hehe..

thanx kak for the baju. kalau sy tak jumpa tailor yg lg best dr akak, nnt baju nikah sy tempah kat akak jugak eh. hehe..

dah boleh strike out satu item dr checklist. yay!!

18 comments:

sophisticated bridezilla said...

haish... kaler pon tak nampak ni.
kene tunggu lg 4minggu
baru leh review from top to toe ek?

gudluck babe *hugs*

~ thalhazlin ~ said...

preview pun dah cantik :)

MY said...

my goodness... a small peek pun dah nampak sgt gorgeous..

.:Mrs. Engineer:. said...

waaa...mmg cntik... :)

NoRr said...

waaaa..tak sabar nak tgk full version!

sk said...

lynda:
seprais.. seprais.. hehe thanx! *hugs balik*

thalha, MY & puan jurutera:
ala, actually biasa2 jek. i yg terlebih happy n excited. hehe

norr:
tunggu lg 4 minggu 2 hari okay! ;)

ally said...

cantik..cantik..=)

missbutterfly said...

amboi2..serprais nihh!!!

sk said...

ally:
hehe thanx.. ;)

missbutterfly:
ngeee.. :D

ZARA said...

lega kan dapat strike item from checklist? perasaan dia macam aaahhhhhh...

Anyway, cantek baju u :)

sk said...

zara:
yup, lega rasa ada benda yg dah setel. thanx!! :)

idayusof said...

kak, santek lah.

kongsi tailor boleh? byk bj krung nk anta ni

sk said...

yus:
tailor nih kt tingkat 2 kat pertama. trylah gi tgk kat kedai dia. dulu kak ma-g yg tempah baju kat situ time dia kawen, so akak pun follow jelah.. hehe

dulu akak ade buat entry psl dia.. http://road-to-2011.blogspot.com/2010/03/13-azriyn-design-azriyn-collections.html

Cik Belle said...

memang cantek dear! =)

Zainur said...

weweett...cantik!

sk said...

cik belle & zainur:
thanx! ;)

Nurulhuda|Adlie said...

sk, cantek, ada silhouette gitu, even kurung moden tapi ini adalah baju tunang kan, sure bagi kita paling terlawa lah, pas baju tunang baju nikah pulak.. hehe :) tak sabar nak tgk..

sk said...

huda:
thanx huda :)

u x sabar nak tgk. i tak sabar nak pakai.. hiks! :D

(punyalah syok sendiri mcmlah dia sorang jek yg ada baju tunang.. hahha)