Saturday, May 15, 2010

#37 - siapa boleh jawab pertanyaan ni?

hoih bz nya this week. nak baca blog b2b semua pun x sempat, apatah lg nak update blog sendiri. so nih br khatam semua in my list. hehe..

anyway ada pertanyaan di sini.. harap anda semua dpt membantu.. ;)

siapa ada punch hole yg size lubang dia kecik tu? i tgh buat tq tag, nak pakai punch hole biasa, besar la pulak lubang nya. tq tag tu dah la cinonet jek.. u all yg buat tq tag sendiri, punch pakai ape? kat mane jual punch hole yg kecik tu? puas dah carik kt kedai stationery. huhu..

thanx in advance. jawapan anda akan sgt dihargai! :)

6 comments:

Yanie said...

Dah carik kat Kinokuniya ke babe? Kinokuniya macam banyak je benda2 camtu.. Hehe. i link your blog ek!

zielalala... said...

ooo ni mmg mslah..sy pn nk buat sndiri konon lubang ni..tp last2 soh printing tu wat siap2 la lubang tu..

sk said...

yanie:
owh, nnt i pegi carik kat kinokuniya. harap2 ada! thanx!

sure2.. silakan.. :)

ziela:
tula, kedai printing mesti ada kan. kat mana la agaknya diaorg beli.. hmm..

Nurulhuda|Adlie said...

i penah nampak org guna, tapi beli kat mana tak sure la, i guess art shop ada kot, since art people ni tau jelah tools diorang kan? hope jumpa.. :)

sk said...

huda:
org art ye.. hmmm.. nak kena carik jugak sampai dpt! thanx ye.. hehe..

Siezan said...

rasenye kat popular book store ade kot..