Tuesday, May 25, 2010

#40 - woh risaunya.. part 2

..sambungan dr previous entry..

thanx to si kecil, cik belle, my, missbutterfly, durruz, farahfatihah & liz for all ur comments. really appreciate them :) (weh liz, awat aku nak marah ko komen pulak? komen jelah pun.. huhu)

so setelah berkontek2 dgn mekar pelamin, diaorg mintak i sewakan hotel yg murah utk diaorg tidur the nite b4 majlis. so that diaorg boleh psg pelamin tu mlm sebelumnya, stay kt sban for 1 nite n esoknya after majlis diaorg bukak pelamin tu.

yeah, it's my fault to rent pelamin yg jauh bebenar kan? n i'm quite frustated jugak.. (tp off the record jeklah huhu..) hopefully the pelamin will turn out the way i want it to be. kalau tak, mmg hancur luluh kot hati.. huhu..

anyway, i dah jumpa puncher yg kecik tu. suka hati... ngeeee!! so now i'm in the midst of gunting2 tq tag. nnt wiken blk sban bolehla start ikat2.. :)

9 comments:

Liz Rohaizat said...

ye la weih. cni suma org yg tgh nak bertunang la.. nak kawen la.. tiba2 tersesat aku yg dah beranak 1 nie. hahaha.. rasa mcm tiba2 tua muka dah berkedut, kena pakai SKII.

jumpa ko nanti. gigih aku blk berdua naik pink coach KTM dgn Goddaughter ko sbb nak dtg tau.

ada satu hotel kat taman bndr senawang. masa baru buka aritu, murah. tp aku xtau besar mana biliknya. pegi la check. x pun sban tu byk je hotel murah.

Leeyana said...

u..
aritu i ade gak sebey hotel utk sedare2 i nnt..
ade 2-3 hotel jugak i jumpe murah...hotel seri senawang xslah i..
the cheapest yg i jumpe la rsnye..

eh u bli kat ne puncher tu? uwaaa nk cari jugak..huhuh

sk said...

liz:
wuu terharunya.. okay2.. jumpa nnt eh! :)

eh kat senawang ade hotel ek? aku ade book kat kemayan square tu. byk hotel kt sban tu ala2 rumah tumpangan jek aku tgk. hahaha...

leeyana:
hotel sri senawang tu kat mane? bape eh rate 1 mlm? email to sk.adam[at]rocketmail.com plis.. tq! ;)

i jumpa puncher tu kat jusco equine. eh u dok sk kan? dkt la nk gi jusco. rm3.90 saje. hehehhe...

Cik Belle said...

nasib dah settle bab pelamin tuh.. dah tak ya pening da. eheh

Liz Rohaizat said...

kd.. hotel sri senawang la yg aku maksudkan! ko pegi ke tmn bndr senawang. ko tau tmn satria tak? ko masuk jln tu. terus je ke arah tmn bndr senawang. nnt ko nampak hotel seri senawang kat sblh kiri jalan.

sk said...

cik belle:
a'ah, malas nak pening2 kepala. sekarang ni nak redha jek semua benda. tanak stress2. haha

liz
huhu aku tatau nama2 taman kt senawang tu. tp aku rasa aku ada idea kat mana hotel nih. takpe, nnt aku survey.. thanx!

Leeyana said...

ooo yeke..uhh harus ke jj ni...huhu..
haaa betul la direction yg cik liz bg tu..seingt i,rate yg plg low 69 1 mlm rasenye...

missbutterfly said...

eh?puncher tu beli ktner?

tuan.tanah said...

nak tanye..katne eak nk bli puncher ni..kot lei pinjam ke..hehe..