Tuesday, June 29, 2010

#46 - our E-day: pelamin

so pelamin nih dr mekar pelamin. quite affordable jugak rate diaorg ni, tp kena tambah transportation cost lah since diaorg ni based kt rawang & k. s'gor. jauh gila aku amik pelamin. haha



actually everytime tgk gambar pelamin nih mesti rasa menyesal tak tutup langsir belakang pelamin tu. sbb belakang tu sliding door. so bila amik gambar, sunlight dtg dr luar. so mmg gambar jd tak cantik sgt la kot. lesson learned. so lenkali, make sure belakang pelamin tu gelap ye..






gambar bwh ni amik guna camera biasa jek. masa pagi before majlis start. byk brg atas pelamin tu. hehe



overall mmg sgt puas hati dgn pelamin tu. recommended to all b2b yg dok kat klang valley. tp rasanya diaorg pon dah serik nak amik yg luar kl kot sbb haritu dok sesat barat mencari umah aku kt sban. kesian diaorg.. huhu

tp tq very much for the pelamin. ramai org puji cantik. so mekar pelamin should be proud la kan? pelamin ni guna artificial flowers jek but they still buat fresh flowers punya with an additional cost. so pape, boleh surf their website n email them. kalau lambat reply, just give them a call.

8 comments:

farahfatihah said...

cantik!!! sbb pepel+merah jambu!! i like!!

missbutterfly said...

wah!cantik ni..:)

Cik Belle said...

cantekk! hehe. comel ada bantal2 tuh. =))

Nora a.k.a Aira said...

cantek bangat! :)

sk said...

farah, missbutterfly, cik belle & nora:
tengkiu! =)

ElyaElmo said...

cantiknyeeee.....
berapa cost nye ni dear;;;)

sk said...

elya:
klu u surf kat website mekar pelamin, diaorg ada tulis harga pelamin, pakej etc2.. tp masa i amik dgn diaorg haritu, harga still murah (harga lama). yg sekarang nih, diaorg baru revised harga. so ada sikit 'up' la.. huhu..

~ thalhazlin ~ said...

cantek!