Friday, July 9, 2010

#51 - and the award goes to...

ME!! ;)



hehe thanx to leeyana, hana, erin & si kecil for this award... nice n great ke sy nih? haha pape pon, thank u very2 much. really appreciate it.. :)

1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi 'award' ini.

leeyana: haritu 1st time jumpa kat pameran pengantin midvalley. before that dah contact via emails borak2. peramah sgt n suka ajak org dtg umah tgk album kawen dia. hehe

hana: officemate tp dulu tak penah bertegur sapa. sekali kantoi sama office baru start berckp (teruk betul! haha) dia pon peramah n rajin buat keja kot. kat office mcm khusyuk jek tuh. ke khusyuk baca blog? haha

erin: dia baru jek tunang. sweet jek time dia tunang *suka*

si kecil: kitaorg tunang on d same day. dia pon sgt sweet time tunang. baju tunang kitaorg mcm nak sama, tp colour jek lain. tp tudung dia cantek.. *jeles* hehe.. selalu tersedak2 klu org lain panggil dia SK. hehe

2. Sila beri 'award' kepada 10 bloggers yang lain.

nak bg kat 10 blogger in my list yg baru update blog diaorg;

1. missbutterfly
2. xora
3. cik belle
4. nawal
5. kay kamal
6. huda
7. alena (butterflyinframe)
8. squarecutring (SCR)
9. iedayah
10. moose

korang mmg nice n great sbb rajin update blog. so that takdela boring i dok kat office nih. hahaha

3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger ni.

nih dah kira beritau le nih kot.. hehe

4. Bagaimana anda boleh di gelar 'blog' yang 'Best and Great'?

haha.. entahla.. kena tanya 4 org yg bg award tu la..

13 comments:

Cik Belle said...

thanks awak! hehe

sk said...

cik belle:
u're welcome!!

hana yoriee said...

alamak..kantoi plak..bukan khusyuk keje..khusyuk mcm Sk ckp kan tu laaa..agagaga..

pjoy said...

hi awk! sy tgk gmba awk, thinking the same thing! same color! hehehe.. insyallah langsong mac 2011. awk?

kay kamal said...

lol..tqtq

sk said...

hana yoriee:
takpe hana, kita serupaaaaa... haha

pjoy:
insyaAllah mac jugak!! omg! sama lg!!
tp serius mmg mcm deja vu time tgk gambar2 tunang awak tuh... hahahhaha

sk said...

kay:
u're welcome! :)

hana:
thanx hana.. yeah u too.. happy preparing.. ;)

Nurulhuda|Adlie said...

tq! adoi, dah la jarang komen kat sini, baca2 je salu, tapi eh eh dapat award la, hehe.. :)

sk said...

huda:
welcome! :D

iedayah said...

yang..almk..i da wat lor yang..nk kn wat lg skali ke..ekekeke..=p..btw thanx ea yang

sk said...

iedayah:
it's okay klu tanak buat pon.. welkam! :)

Xora said...

even dah terlambat, tapi nak cakap gak, mekacih ye!

sk said...

xora:
sama2 xora.. :D