Tuesday, August 3, 2010

#55 - nak tgk gambar wed huda byk2 plis..

  • seminggu lps dpt berita psl kesihatan abah, baru aku dpt berfikir dgn tenang. klu tak tu, asik nak menangis jek keja... :(
  • anyway, agak frust la sbb tak dpt attend wedding huda. hmm.. takpelah, klu ada rezeki boleh jumpa other bloggers lain kali eh.. ;) so next wedding sape pulak? (eh, dah nak masuk bulan puasa mane de wedding lg kan.. huhu)
  • wedding preps setakat ni mmg static jek. takde semangat pon nak buat pape. dah plan dah dgn KH that we're going to have a simple wedding jek. yg paling penting sekali all our family members will be there during our wedding nnt. semoga Allah panjangkan umur Abah for our wedding & for my convo nnt.. aminnnnnn....
  • oh ya.. haritu beli choc chip cookies dr elya. oh my god, sedap gila okehh... mmg mcm famous amos tu. korang, sila lah beli okay. nnt raya i nak beli 3 balang utk i sahaja. haha psst elya, i tolong promote, nnt bg diskaun ek ;)
  • n last but not least, thanx byk2 for all ur kind words in previous entry eh. nangis i baca komen korang sume. tp now dah tak nangis2 lg dah. hehe.. now got to catch up dgn u all nye entries. nak tgk gambar wedding huda!! :)

6 comments:

Cik Belle said...

sk, lama tak dengar cerita.. *hugs* nanti jumpa di wedding nawal ok! =)

missbutterfly said...

harap2 dia sihat selalu ek.. btw i pn ader beli gak kukis tu..tp xterambik lg.hehee..

sk said...

cik belle:
*hugs balik* yup, insyaAllah jumpa kat wedding nawal. excited tau nak jumpa korang sume.. :)

missbutterfly:
amik cepat!! i terpaksa mkn sket2 sbb takut cpt sgt habis nnt. sayang.. haha thanx!

farahfatihah said...

rasanya kat blog lynda ada pic huda

sk said...

farahfatihah:
a'ah, dah tgk dah td. tp tak cukup.. hehe :D

Nurulhuda|Adlie said...

hey gedik ni! haha.