Thursday, August 12, 2010

#59 - bday celebration

bday dah 2 bulan berlalu, br nak update kt blog. hehehe so ini entry peram ;)

bday aku 15 jun haritu. 2 hari sblm bday tu, kitaorg (aku & KH) tgh borak2 kt ym;

KH: awak, nak mintak address ofis boleh?
sk: huh, nak buat ape?
KH: ala.. saje la.. saje nak tau. takkan tak boleh?

haha mase nih aku dh dpt agak dh dia mesti ada plan something nih. hehe

sk: ala.. nak buat ape?
KH: ala.. senang la nnt klu ada pape. awak sakit ke, sy tau la nak cari awak kat mana.
sk: eh.. kan penah dtg ofis dulu. dah tau kan mane nak carik sy.
KH: ala.. bg jela.. boleh simpan, senang nnt klu ada pape. meh sy kasi add ofis sy..

then dia terus bg aku add ofis dia. kunun nak kaver lah tu. aku dh gelak2 dah time nih. mmg dah kantoi kot dia nak buat something. takkan tetibe mintak address ofis kan? hehe

last2 mcm kesian, aku pun bg jekla.. haih che abg sorang nih. tak reti nk buat surprise langsung! :p

anyway, pd hari kejadian, as expected.. hahaha...


tp masa delivery guy tu dtg hantar, aku kat kelas. so lps kelas tgk ada jek bunga ni atas meja. haha called him, tp dia tak ngaku dia yg hantar. lagi mau kaver. :p

that nite, kitaorg gi dinner kat satu tmpt kat bangi nih. san francisco pizza kot nama dia. tmpt okay, selesa, service pon okay tp lama nak tunggu mknn. food-wise, sedap jugak. bolehlah dtg lg bebila..

kelaparan tunggu makanan


dah habis mkn, mcm "eh.. mlm masih muda.. nak gi mane eh?" haha tak sedar diri esok tu keja. so kitaorg decide gi lepak kt jambatan amik2 gambar. jambatan tu bape jengkal jek dr umah aku sebenarnye. hehe


muka tak ready nak amik gambar. hehe


us ;)


it was a simple celebration jek. nothing fancy pon. tp kelakar bila ingat2 balik. u've set the bar quite high my dear. this year dah bg bunga camtu, tetiap tahun lps nih KENA bagi bunga jugak tau!! :p

thanx so much to KH for the flowers. he's not so romantic, tp kdg2 cair jugak lah tuan hamba in certain2 benda yg dia buat tu. lagipon splurging on something expensive is so not him. n i'm fine with that. that's why lenkali takyah beli bunga lah, bg handbag jek cukup. hehehe

tp klu nak buat surprise lg, pepandai kaver eh? hehehe

13 comments:

hana yoriee said...

hehe..kenape ms delivery guy tu sampai hana tak perasan pn??hehe..seronok giller dpt red roses! =)

mysarah said...

"tak payah bagi bunga, bagi handbag jer cukup"

best!! hehe

sk said...

hana:
haha tatau la hana sape yg hantar. ntah2 diaorg hantar kt ofis dept kot, pastu org ofis yg hantar kt meja sy. hehe

eh eh hana dok ceruk sana, mana prasan org kuar masuk! :p

sk said...

mysarah:
hehe.. handbag tahan lama sket.. ;)

Leeyana said...

wah wah wah...dpt munge gituuuuu...kelasss..xpela celebrate last before celebrate bday as his wife...

sk said...

leeyana:
tp lps kawen pon kena bg bunga (campur dgn hadiah lain. haha) jugak. jgn sblm kawen jekk.. hehe

Nora a.k.a Aira said...

waaahhhh munge cantikkk ! hehe

sk said...

nora:
hehe *suka*

ElyaElmo said...

bestt nyee dapat bungaaaaaaaaa.....
Sk u kene ajar sket en tunang u tu cene nk buat serprise!!ha3

~ thalhazlin ~ said...

happy belated beshday sk! :)

Zainur said...

fes time tgk muka SK :)

sk said...

thalha:
thanx thalha! hehe

zainur:
dah lama dah letak gambar sy kt gambar2 tunang dulu. nih mesti tak baca nihh... hehehe :p

sk said...

elya:
tula psl. awal2 lg dah kantoi. tp buat2 surprise jugaklah. haha

takpe, tahun dpn boleh cuba lg. kahkahkah