Tuesday, September 21, 2010

#68 - wedding syaza a.k.a zainur1925

so last saturday, sy & KH berkesempatan pegi wedding syaza ataupun lebih glamer dikenali sebagai zainur. hehe..

kitaorg pergi kejap jek since hari tu sgt byk agenda. so rush ke sana ke mari. anyhow, sgt happy sbb at last dpt jugak jumpa syaza in person. before this borak thru email & blog je kan.. :D

masa mula2 sampai, nampak syaza & husband tgh ambil2 gambar dgn tetamu. so kitaorg terus masuk khemah n jumpa parents syaza.

lps tu terus makan sbb lapar sgt!! hehehehe


tgk la tu.. penuh pinggan dgn lauk pauk. tp mmg sedap sbb byk lauk2 kampung. ada ayam goreng, dalca, daging salai masak lemak cili api, kerabu pegaga etc2.. kenyang kitaorg!! hihihi itu pon tak larat nk mkn desert & cendol.

lelaki dpt green paper bag, ppuan dpt pink colour. isinya kerepek pisang, kuih bangkit & kek. ppuan dpt extra table mat. KH jeles sbb sy dpt lebih. hahaha

lps lepak2 jap, kitaorg pun decide nak balik sbb pukul 3 ada hal lain (itu next entry). masa tu baru sy pegi jumpa pengantin...

sk: syaza.. kenal tak ni sape?
zainur: (diam tak terkata apa2. tgh berpikir agaknya..)
sk: sk, road to 2011. (hamik kau, kena ckp nama blog time nak introduce kan diri. haha)
zainur: laaaa.. sk... eh terima kasih la dtg... dah nak balik ke? duduk la dulu.. blablablabla

hehehe.. pastu syaza ajak masuk dlm tgk pelamin sponsored by dina halim.

cantik sgt pelaminnya!! syaza pon in person sgt petite, kurus. sungguh cantik & sweet di hari perkahwinan! chewah..

so apa lg, haruslah bergambar bersama pengantin. :D




sorry takde gambar pelamin yg betul2 full. sbb org ramai so tak dpt nk amik gambar bebetul. lgpun segan la jugak. sbb tak kenal sape2 kan. hehe..

anyway, just wanna wish again congrats to zainur (klu x silap nama zainur ni combination nama syaza & hubby dia). semoga berbahagia hingga ke akhir hayat & gud luck in ur studies okay!! nice meeting u!!

so lps ni wedding sapa pulak nak pegi eh. wedding nawal jumaat ni mcm tak dpt pergi jek.. T__T

maybe wedding adda kot? ;)

14 comments:

ElyaElmo said...

cantik pelamin tu!!!.klo tak mesti kiter leh jmpe kann kd....wuuuuuuu

~ mizzAmy ~ said...

tak tau plak awak pun pegi. if not, leh gak jumpa and berkenal-kenalan. hehehe....

farahfatihah said...

ehhh babe, kata aritu nak p nikah nawal? xjadi eh?

sk said...

elya:
tuhla.. b4 this jumpa kejap2 jek. hehe

mizzamy:
a'ah, kitaorg pun pegi kejap jek. takpe, lenkali kita jumpa ek.. ;)

sk said...

farah:
a'ah, mmg plan nak pegi. tp ada komitmen lain lak jumaat ni. so maybe tak dpt pegi. huhu

Xora said...

membayangkan, macam mana saya nak cam bloggers masa wedding saya nanti. satu2 kang sebut nama glamor dan tajuk blog !

Hana said...

haritu memang brangan nak pelamin dina halim tapi tak tecapai hajat :)

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
sk nak mai taiping ker??
ja insyallah ada tapi weekends jer laaa hehe..

kenape yek

sk said...

xora:
bloggers kena pakai nametag tulis nama blog. hehehe

hana:
a'ah, sy pon berangan jek mampu. hehe

sk said...

eija:
sy gi taiping kot nnt. ade appoinment dgn takteh ;)
yg sepupu eija yg buat pelamin tu dok taiping ke?

gadis jumaat said...

ada lauk daging salai masak lemak?? perghhh terbaek lah... tak pnah jumpe wedding camni... :D

sk said...

gadis jumaat:
lauk2 kampung mmg terbaekk!! ;)

Zainur said...

TQ SK n partner for coming :)Terharu sgt rase... :)

sk said...

zainur:
welcome syaza!! suka sgt dpt jumpa awak.. :)