Tuesday, October 5, 2010

#72 - from taiping with love. hahaha


we decided to go for songket bunga tabur on his side nnt.

byk nak kena alter baju tu. almaklumlah, kami ni comel2 belaka. hikhikhik

one thing for sure, KH bila dia dh suka satu benda tu, bagilah benda2 lain yg lebih best pon, dia nak jugakkkk yg dia suka tu. :p

so we have booked baju + mekap + aksesori + OP dkt takteh. pelamin sy serahkan pd KH nak book kat siapa or dkt mane. up to him n his mother la nak mcm mana. just sy ckp kat KH; satu, jgn oldskool sgt. dua, pelamin tanak sama kaler dgn baju, nnt tenggelam kitaorg. hehe

more stories kat taiping, nnt2 ya. ;)

14 comments:

hana yoriee said...

songket..waahh..dah try2 dah ni..seronok yea?hehe..byk tu nak alter..sk ni dah lah kuwus slim world gitu..=)

mysarah said...

same goes to my bf, memang senang sungguh pilih sesuatu barang tu. klo dh suka, tak leh kata apa dah!

ElyaElmo said...

kd..awatt longgaq baju tu!!~ha3....
saja jee kasi blurr kalerr tu kann...takkasi org tau kaler ape..he3....

farahfatihah said...

wahh mmg byk kena alter tu =)

~ mizzAmy ~ said...

wah.... dah siap booking dah. dah siap try baju lagi. syoknya..... amy ni apa pun tak jalan lagi nie. T_____T

wani said...

tasik taiping tu yang dalam filem sepi tu ke?

kalau betul, aaaaaaaaaaaa! lawa!

sk said...

hana:
kurus ala2 slim world? ahahahhahaha

mysarah:
yup2. he's been eyeing that baju songket since raya haritu. so bg baju lain sume dia taknak. hahaha

sk said...

elya:
haha seprais!

farah:
a'ah. biasalah, baju kat butik mesti size dia besar kan. hopefully diaorg boleh alter time sy nak pakai nnt. huhu

sk said...

mizzamy:
a'ah, dh buat booking baru boleh try baju. so dia dh bg try tu, apa lg, kitaorg pakai trus!! hihiihi

wani:
yup!! mmg cantik tmpt tu.. slalu kalau wedding mesti diaorg buat outdoor kat situ.. :D

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
kenape tak ambil pelamin kat takteh sekali?? hehe

best sk dah try pun..
okay tak budget takteh hehe...

sk said...

eija:
sbb tunang n mak dia nk amik dkt tmpt lain.. so ikut saja.. :D

overall, klu ikut range mmg okay. tp klu compare dgn bridal kt taiping, mmg dia mahal sket.. kan?

♥♥ eija ♥♥ said...

yupp

takteh nie agak famus laa jugak di Taiping nie
semua orang tau tak takteh nie hehe

d'Fedrin said...

sk org taiping jgk ye? hahaha.
sekampung upenye...

bridal taktek mmg cantik keja2 dy..
ritu ader jgk g usha takteh... :)

sk said...

d'fedrin:
eh tak.. tunang sy yg org taiping. so pegi survey utk bertandang nnt. ;)