Tuesday, November 2, 2010

#82 - wedding xora & zaila part 2

so dr wedding xora, kitaorg (x sure bape kereta) konvoi ke wedding zaila kat pantai dlm pulak. tp lps tol sg besi, kereta sy & KH dah terdivert ikut jln lain. n kay kamal & luqman ikut jek kitaorg sesat2 dlm jln kuchai lama tuh. nasib baik elya & izmi bg direction camne nak pulang ke pangkal jalan. sori ek korang. n thanx elya & izmi. hihihi

masuk2 dewan, terus jumpa yus aka 'acik'. yus junior sy masa sekolah dulu, so kitaorg dh kenal sgt lama. lps sekolah, jarang2 jek jumpa. tp skang probablity nk jumpa tu selalu la kot kan klu ade wedding bloggers. hehe

pastu jumpa balkidz. kecoh gila balkidz nih. suka aii!! camera & video alert pulak tuh. so balkidz, nnt wedding sy mesti dtg tau. bleh bg command time nak amik gambar & video. hahaha ha takde maknenye nak panggil sy 'akak'. acik tu special case. haha sy baya2 korang jek. wahhh tak sedar diri haku nih. *lol*

pengsan kejap tgk pelamin zaila (by rass deco).
cantek gila!!


tgh2 mkn, zaila dtg kt meja. n tetibe abg fairus nak amik gambar. cepat jek diaorg nih sume kumpul kt meja kitaorg. mmg camera alert betul lah bloggers nih sume. sy dgn belum habis mkn nye, terus kena stop mkn sbb nak bersihkan meja. pastu yg suami2 & tunang2 kena halau sbb kitaorg nk amik gambar. nasib baik diaorg pandai bwk diri. hahaha





owh, kat sini jugak sy & KH akhirnya dpt jumpa abg wira, our videographer nnt. haritu book tak jumpa dia pon. sume kitaorg deal online. hihi so sempatla beramah mesra kt sini. nnt nak jumpa dia lg dah dkt2 majlis nnt. =)

time ni blehla kitaorg amik gambar dgn pengantin kt pelamin. time wed xora tu, tak dpt la nak tunggu lama2 sbb nak rushing ke sini.. mcm2 pose okay abg fairus suruh buat. n he's soooo good & spontaneous & kelakar & best lah! satu yg sy perasan, dia bg chance dulu kat org2 lain (termasuk camera cabuk sy) amik gambar dulu. then bila semua dh setel, baru dia jalankan tugas dia. *thumbs up*






mata sume bercahaya. hahahaha
tgklah zaila, dia paling over tau. hahaha




time nk amik gambar nih, pudin kena gelak dgn kitaorg sbb abg fairus kacau dia.
sian dia.. tulah, leka lagi pandang tmpt lain. tp kina & pudin mmg comel! hehe


pastu sume pon sebok nak blk. dah nak kul 4 pon time tu. kitaorg pon ade misi ke jln TAR pulak pastu. biaselah.. destinasi wajib bila nak kawen nih kan. hehe

before balik, amik gambar dgn diaorg mane sempat. thanx to KH sbb melayan jek karenah sy nih. tak rugi sy ajak dia dtg sekali. kahkahkah nnt nak ikut lg tak pegi wedding bloggers? hihi


dgn syaz


dgn nora


dgn amelyn


dgn yanie


dgn an


dgn acik.
awat sy muka ngantuk pulak tuh? haha


dgn cik belle & an


kan dah kata diaorg nih camera alert. mesti nak menyelit!! hahaha


dgn mawar

n finally, ini salah satu gambar yg sy suka drpd OP zaila, ahmad fairus art & artistic photography. terbaek!!


rudy, time majlis sy nnt, nak gambar mcm nih plis? hihi



so, again sy nak wish kpd pengantin2 baru ni,

CONGRATS TO XORA & ZAILA!!

SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT BERSAMA PASANGAN MASING2
.


n to all bloggers yg sempat sy jumpa,

U GUYS ROCK!!
=)

19 comments:

hana yoriee said...

hokeyh..skrg tgh zoom pic kat wedding zaila..nak tilik satu2..hahaha..

*Jeles*

Khumaera Ismail said...

hi sk..
uke--suke--suke-- suke entry nie..hehe~

K.I.N.A said...

yeay2..sk memang detail kl bab stori ni..suke..haha..padan muke pudin kena gelak..tq sk sbb uploadkan gmbr..:)..wink2..jumpa lg..

p/s: tang comel tu..comel ke?haha..>_<

farahfatihah said...

huhu jeles tul tgk pic2 korang ni huhu

~ mizzAmy ~ said...

chantek lah pelamin zaila. tema dia pink-purple ekh?

sk said...

hana:
teruskan menjeles. hahahahaha

khumaera:
hye! :D

kina:
eh kina.. kita takde salam2 eh b4 balik. takdek amik gambar dgn kina pon!

alololololo nak kena sebut byk kali nih. korang mmg comel!! hahaha

sk said...

farah:
tulah, x penah jumpa farah lg. =(

mizzamy:
a'ah. tema dia pink-purple. pelamin tu mg meletup! *pengsan*

♥ balkidz_hunny ♥ said...

HAHA. kak sk, dulik, nak panggil kakak jugak :)
hoyeahh. dah bape org booked sy sruh dtg wedding utk jadi tukang kepoh nie. boleh, insyallah, kalau takde aral, kena masa, saya akan dtg! :)
tunggguuuuu!!

ElyaElmo said...

yeeeeeeeeeee...
gamba dgn sy tiadaaaa * icon majuk*

@ Sharifuddin said...

sk nih suke ek puji kina & en pudin...tenkiu2..hahaha..xbleh bla time ngah blurr dok sonok dgr DJ tu suh Zaila n husband die karok..haha :P

sk said...

balkidz:
ye adik balkidz. haha wedding ahkak lambat lg. nnt akan diinvite. ngeee~

elya:
a'ah la elya.. br terperasan. tp kita ade salam2 kan? camne bleh termiss? haiyoh!

pudin:
hahahahah dah kina tu asik2 tanye jek. nak suruh puji korang comel la tuh. hahaha

kay kamal said...

uh tade gamba kite berdua~ =[

sk said...

kay:
a'ah la kay. sorry.. sume tgh kecoh2 nk blk time tuh. my bad! =(

ElyaElmo said...

seeeee...Khadijah mmg saja taknak ambik gamba ngn org2 tinggi kottt..!!!!!hahahahha

sk said...

elya:
ahahahahaha lupa nk bergambar dgn org2 tinggi. kahkahkahkahkah

R-YuzSha said...

Wah! seronoknyer...

anaztasias aira said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaa !! hehhehe

fati said...

besnyeeeeeeeeeeeeeeeeee!! nak join next! bole? :|

sk said...

r-yuzsha:
mgm seronok!! :D

nora:
suka jugak! nnt jumpa lg ek! :D

fati:
of kos la boleh.. ;)