Tuesday, November 30, 2010

#89 - kay & luqman's wedding

sori bz sket.. so tak dpt nk tulis pjg2. layan gambar jela eh.. ;)

sy & KH dtg sekali dgn elya. kitaorg sampai just in time pengantin pon nak berarak. so sempatla amik gambar keadaan luar dewan tu.


pengantin tgh berarak


elya tgh tinggal jejak kat guestbook


intai sket apa yg dia tgh tulis tu. hihi
nampak bekas tulis 'bloggers bride only' tu?
something special utk bloggers.. ;)


pandangan dr atas dewan


sempat jumpa kina n kwn dia. diaorg sampai awal n dah nak balik dah.. so snap2 gambar dgn kina jap. time tu baru terperasan ada photobooth. so apa lg... jom amik gambar!

nampak ribbon merah yg kitaorg pakai tu?
special utk bloggers.. ;)


;)


seriously, lauk kat sana banyaaaaakk gila.
sampai penuh pinggan. ni pon ada lauk yg x amik. haha


then, dh habis mkn. amik gambar lg kat photobooth. this time with zara & nasya.


nasya & husband


amik gambar kt arch dia pulak. (tp tak nampak pon arch nya. hihi)
acik masa ni br sampai. zaila, si pengantin baru pon ada. :)


close up sket kat pelamin.


cubaan mem'blur'kan watak sekeliling sbb nak focus kat wedding cake jek. :p


time potong cake, ramai gila org nak amik gambar.
so sy dpt amik sipi2 jek. huhu


zaila dh nak balik dah..


dgn nasya pulak..


time nak balik, sempat jumpa ann.


lepas pekena cendol (hihi..), kitaorg pon balik...

eh, tak balik sebenarnye. gi mencarik brg2 hantaran. tp, baru survey2 jek. takde beli pon lg. tp dh dpt cadar utk katil pengantin. weehooo!!! =)

sorry, sebenarnye ade gambar ramai2 dgn pengantin. tp gambar blur gila. so takyah letak kot.. huhu anyone yg ade gambar ramai2 tu? zara ade tak? huhu

10 comments:

ElyaElmo said...

alaa...gamba2 dengan pengantin sume blur yeh??/tggu acik uplod laa nmpak nyee...hihihi

hana yoriee said...

jelesnye!! hari tu hana kat umah tgh bertungkus lumus wat biskut utk doorgift..wuwuwuwu...

ZARA said...

mana ada -_-" acik ada kot... masa tu kn sy tak bawak camera haha

sk said...

elya:
a'ah, blur sume. huhu.. tuhla, tunggu gambar org lain.

hana:
takpe hana.. nnt wedding yanie kita enjoy! hihi

zara:
oopsie.. silap org pulak. haha a'ah, tunggu acik la kot eh..

K.I.N.A said...

haha..suke la tgk korang amek gmbr dkt photobooth dgn frame tu..kh nmpk mcm melekat je misai tu..haha..

sk said...

kina:
camtulah muka KH kalau ade misai teballll.. haha.. tuhla.. syok main2 prop kat photobooth tu. hihi

~ mizzAmy ~ said...

memang photo booth boleh menceriakan majlis kan? mmg amy nak buat wish list lah untuk photo booth. dpt yang simple-simple pun jadik lah.

sk said...

mizzamy:
yup2. silalah buat. nnt kitaorg dpt amik gambar byk2. hihihi

♥ balkidz_hunny ♥ said...

photobooth i suke. jeles tak dapat pegi. huh ~

sk said...

balkidz:
nnt kita jumpa di wedding yanie okay! :D