Thursday, December 16, 2010

#92 - wedding hana & jai

sorry sgt2 sy lambat update psl wedding hana & mysarah hari sabtu baru2 nih. masa wedding tu sy dh start rasa sakit tekak. then selsema dtg pulak. mlm tu dah start panas2 badan n jadi makin teruk. tapi ahad tu still gigih ke jln TAR cari brg. huhu sekarang ni br rasa dah sembuh even though batuk2 n selsema still ada sket2.

anyway, sy update psl wedding hana yoriee dulu. nnt next entry br majlis bertandang mysarah pulak... :D



OP hana, eddie yg tgh menjalankan tugasnya.
amik gambar time tetamu tulis kt guestbook.
kat meja guestbook tu ada marshmallow n candy. gud idea!! ;)


pelamin hana.
sweet!! =)


close up sket pelamin.
tu fuad alias (OV hana) ada kat atas tu..


walkway yg cantik. sy suka..
a bit different dr yg lain sbb ade ranting2 tu..


yg ni pon sy suka!!


pengantin tgh berarak
dua2 pengantin bersepatu putih.. :D


lauk2 sedap! *lapar*


masa bersanding ramai sgt yg amik gambar. sy ni segan sket nak betul2 ke depan. so dpt sipi2 jek. time ni klu tak silap sy, OP suruh pengapit ppuan pose ala2 tgh berbisik kat hana. cheeky! :D


centerpiece comel yg sy yakin mereka DIY sendiri.
hana + mak dia + family dia sume kreatif n rajin. haha


iedayah, nora, yumie & yours truly.
disebabkan kitaorg lps tu nak ke majlis bertandang mysarah pulak, so tak dpt nak tunggu lama2 kat situ. selamba jek amik gambar kt tgh2 tu berlatarbelakangkan pengantin. T_T


tp tak lama lps tu pengantin pon turun utk mkn beradap. kitaorg dgn tak malunya terus terjah jumpa pengantin. sorry sgt2 hana & family!! sbb rasa ralat sgt klu tak dpt jumpa hana sblm ke wedding mysarah.


lps tu kitaorg terus ke wedding mysarah. tu nnt sy cite next entry.

KH asyik puji mekap hana yg cantik. kelakar pulak rasa bila dia puji tang mekap. hahahaha kita tunggu hana buat review satu2 psl wedding dia ya?

9 comments:

Khumaera Ismail said...

ohooo..jeles ta pat pegi..wed tarikh dekat sgt ngan hana..wuwuwuuuuuuuu~

farahfatihah said...

xdapat jumpa korang huhuhu xda rezeki =(

iedayah said...

adoi,tibe rase cam i mmg da gemuk r bl tgk pic ni..hahahaha

Xora said...

SK, saya sempat jmp Hana masa berarak sahaja. T.T nangis boleh?

PurPLe LaDy AiFA said...

yup, suka cat eye make up tu!!

sk said...

khumaera:
takpe maera.. :D

farah:
tula... takde rezki lg nk jumpa.. huhu

iedayah:
haipp.. mana de gemok! :p

xora:
tula.. sedih jugak x dpt nak borak lama2 dgn hana. nak nangis jugak.

aifa:
cantek kan? :)

fati said...

aisehhh!! ingat sume pergi wedding sarah dulu... padanlah tak jumpa.. penat terlangok-langok mencari blogger haaaa :P

takde rezeki ketemu :(

Lauk dia sedap ehh? wedding sy pon pakai catering yg sama InsyaAllah :)

hana yoriee said...

uwaaaaaaaaaaaaaa..sy lg nak nages tak dpt jmp n kiss2 korg..='(

sk..thanks for the sweeeeeet review! sy suka baca..=)hehe..slalu baca majlis org je..ni baca review majlis sendiri cam touching plak..hahaha..

mekap..alhamdulillah..ramai yg ckp suka dengan sentuhan 'MUA' tu..ckp ngan KH..kalau masih ada kosong, pi booked MUA hana tuh..hehehe..

tang kasut putih n mslh duduk atas pelamin tu pun ada cerita nye..hahaha..tunggu...

sk, nnt kalau hana turun opis..kite jmp ek? thanks for the present..nak tukar lah cadar pengantin ni..hiksss..

sk said...

fati:
la... fati ade dtg ke?? tak dpt jumpa!! huhu

hana:
nak book 'MUA' tu utk mekapkan KH ke? kahkahkahkah

ha, cpt update cepat!! story in detail.. chewah..

welkam2! :D