Friday, December 17, 2010

#93 - majlis bertandang mysarah & hadi

so lepas wedding hana, kitaorg terus gi majlis bertandang mysarah dkt shah alam. luckily KH agak pro area2 shah alam nih. konvoi sekali dgn iedayah, nora & yumie. ikut skve senang.. tak sesak.. ;)

sampai dlm kul 3 kot.. tetamu pon dh tak berapa ramai..

kat guestbook area.
kat sini sempat jumpa xora kejap. kat wedding hana sblm tu pon jumpa gak kejap. dia rushing sikit sbb ada 3 wedding hari tu. hihi


comel ada belon2 kt situ.. :D


suka dengan hiasan bunga dip nih.
comel!!


nora tgh tulis ape tu?


1st time sy tgk riben kat kerusi yg diikat mcm ni.
sy suka!! :D


dpt jumpa aty kat situ. yay! :D


pelamin


disebabkan masa tu tetamu dh tak ramai, so dpt la mingle2 dgn mysarah lama sket. pastu OP dia suruh jek kitaorg ni pose mcm2 dkt pelamin. so layankan ajeee.. hahaha


kitaorg patuh jek apa OP suruh buat. haha
yumie, sy, iedayah, nora & aty


dgn pengantin


lagi pose dgn pengantin


time ni nak blk dah..


last pose!

tak sabar tunggu gambar dr OP mysarah. sbb byk gambar kitaorg. hahaha seronok dpt jumpa & kenal2 diaorg sume. nnt insyaAllah kita jumpa lg ye.. :)

finally, sy nak wish congrats pd syaz. mintak maaf sbb sy tak dpt dtg wedding syaz esok sbb byk pulak urusan kat s'ban. sape2 yg pegi plis amik gambar byk2 eh! hihi

11 comments:

ElyaElmo said...

suka korangg nye posingg yg ala ala model tu!!hehe

amElyn said...

bestnyaaaaaaa!!! =D

mysarah said...

rasa pelik jap bila bukak blog org, nampak muka sendiri. haha

Xora said...

ada belon???!! saya tak perasan pun belon ittew!!!!

ye.. hari yg penuh berkejar.. penat makan nasi minyak. hehe

iedayah said...

alor..sk xde ea sok..sedey..sob sob...xpe2..uruskn ap yg pnting dlu ea dear...=)t8 cre

anaztasias aira said...

saya pun xdpt pergi yang syaz :( btw nice to meet u all =)

sk said...

elya:
OP sarah suruh buat, kitaorg follow jekk.. haha

amelyn:
amelyn takde.. =(

mysarah:
cececece.. cpt update, letak gambar kitaorg pulak! hihi

xora:
sy pon memula tak perasan. time nak amik gambar br nampak. hihi

iedayah:
iedayah gi ke wed syaz? nak tgk gambar! :D

nora:
kita nak jumpa kat wedding sape lg pulak pasni? ;)

K.I.N.A said...

wah..bergambar sakan ye korang..bestnye...menarik riben tu ikat gtu..

btw, tudung kina tu tempah..hehe..nt kina buat review tudung tu plak ye..heee

safiyyah osman said...

hohoh..rugi..rugi rugi tak pergi...best la:)...

iedayah said...

dear...fon rosak..pic just diamek oleh op syaz je yang..really sry..elya mybe ad kot..=)

sk said...

kina:
ha.. cpt2 buat review psl tudung! suka! hihihi

safiyyah:
jom lah join next wedding! :D

iedayah:
lorr.. ye ke.. okay2.. nnt mintak kt elya.. hihi