Friday, January 28, 2011

#106 - tag from lisa

okeh.. hari ni nk jwb tag dr lisa.. jom layan.. :D

1. Apakah status anda?
single, but not available. tunang kpd KH. hikhikhik

2. Ceritakan tentang diri anda.
kurang sabar, hot-tempered gak, cepat stress, suka online & tgk tv, agak pemalas, suka nak mkn mcm2 tp nnt tak habis. hahaha

3. Ceritakan tentang blog anda.
blog ni memula buat sbb nak cerita hal tunang + kawen saja. then kununnye nak remain anonymous. tp lame2 best pulak dpt ramai kwn, jumpa korang sume, crash wedding bloggers etc2.. yg penting byk benda yg sy tatau dh jd tau dgn blogging ni.. hihi

4. Apa pendapat anda dengan dunia blog?
jgn buat mcm2 assumption bila kita baca blog seseorg tu. sbb kdg2 tak semua benda dia cerita kat blog. kenal org tu melalui blog tak semestinya sama mcm bila kita kenal in real life. n dunia blog jd lg best bila takde bloggers yg gaduh2, dengki mendengki etc2.. *world peace*

5. Nasihat untuk orang yang baru buat blog.
kalau boleh buat blog biar ikhlas, bukan sbb nak meniru org lain apatah lagi sbb nak dpt duit jek. haha.. n try to maintain good relationship & hormat with other bloggers especially kalau berada dlm circle yg sama..

6. Nyatakan keunikan blog anda.
takde apa yg unik pon. biasa2 aja dong. haha

7. Sampai bila nak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
since blog ni mmg cite kawen2 jek, so sy pon tatau lps kawen blog ni jd camne. dahla nama dia road to 2011. nnt dh masuk tahun 2012 entah relevan lagi ke tidak. hehe maybe sy biarkan jek kot, tp cite psl rumahtangga pulak. awww~

impian sy, kwn2 yg sy kenal thru blogging nih kita akan maintain friendship sampai bila2 okay? ;)

8. Tag 5 orang yang anda nak kenal
sy list down bloggers yg sy tak penah jumpa la ye.. ;)
1. cha - sebenarnye tgh hari karang nak gi jumpa dia nih. hihihihi *nervous*
2. meeya - suka baca blog dia sbb kemas & tak berserabut ;)
3. mizzamy - amy rajin update n letak gambar byk2. hehe
4. cik syafa - syafa ni rasanya gabungan nama dia n tunang dia kan?
5. lovelyadibah - sy baru jumpa blog dia nih.. ;)

okay selesai tanggungjawab di hari jumaat. hihihi

4 comments:

Sharifuddin & Shakina said...

peace no war..;)..dtg x kenduri an ?

sk said...

kina:
ala.. tak dpt pegi kina.. bz gila smlm. sedey.. tak dpt jumpa korang.. T_T

lovelyadibah said...

haha~..br prsn sk tag dba!!thanks sk!:)

sk said...

dba:
hee welkam.. buat, jgn tak buat! :p