Wednesday, January 5, 2011

#98 - wedding lynda & razmie

this is gonna be an entry full with gambar bloggers without pengantin. dah sume memasing pantang nampak camera. haha.. sori lynda.. huhu

takyah cite pepanjang la eh. korang bukan nak baca sgt pon kan? nk tgk gambar je kan? hihihi


nice! =)



cantek kan? kan? kan? *suka gila*


KH seperti YB sedang melawat kawasan :p


niza tgh tulis kat guestbook.
kitaorg share bergambar same. nak jimat polaroid filem lynda. haha


pengantin tgh get ready nak berarak


budak comel ni laju betul berjalan.
tak sempat nak snap dia bebetul. hihi



here come the pengantin!
baju lynda cantik kan? huhu *nangis*



wuuuu~


okeh, time ni sume bloggers hilang arah. haha
selamba kot amik gambar reramai time tgh2 majlis. T_T
cukup kan sume bloggers yg dtg kat dlm gambar ni?

sy, cik belle, zaila & acik


takkan nak letak gambar bloggers jek kan?
mesti nak letak gambar bersama encik tunang. ;)

sy & niza.
cubaan utk pout yg tidak berjaya. huhu


huhu gambar ni jek yg termampu nak amik sehabis zoom.
ampun lynda.. huhu


centrepiece kat meja sebelah


lauk2 yg tunggu masa je nak dilicinkan.
sebelum mkn, kemain kecoh. time mkn, sume senyap. haha


gambar kenyang perut suka hati.
wah.. abaikan muka sy yg buruk ituuu~

niza, azira & sy
azira dok ckp muka sy & niza mcm adik beradik. haha


lagi gambar reramai


niza & nawal

sy & ayu


ni jek gambar dgn pengantin yg sy ada. sume tak ready T_T


sk kuasa dua. haha
siti khadijah & si kecil (nasrah)
agak byk le persamaan kitaorg ni. kitaorg tunang hari yg sama. dua2 tgh pakai baju tunang memasing. tunang memasing sama tmpt study dulu. tapi tunang kitaorg bukan orang yg sama okay!

niza & nasrah


niza & mawar

congrats lynda & razmie!!
thanx lynda for inviting & having us that nite. n sorry klu kitaorg buat kecoh eh. hahaha
korang tunggu saja review dr lynda okeh? yg sy tau, OP dia daniel zain. sungguh cool dia amik gambar. nampak relax jek. hehe

14 comments:

farahfatihah said...

ramainya bloggers yg g....jeles sungguh i

WillBe.Mrs said...

Jeles nye xdpt join....

mizz sue said...

WOW!!! BESTNYE!!

harzharun said...

hi mek...aku selalu masuk sini..tp ni 1st time nak ngomen...sbb ada gmbr aku..haha...

mintak gmbr sekeping dua ek..buat simpanan....kamera aku hampeh...my hubby malas nak amik betul2..seme cam gegar..huhu

missbutterfly said...

semua cantik!!!

ElyaElmo said...

sib baik ade gamba i kat situ..hehe

~ mizzAmy ~ said...

macam kat KGPA je. betul ekh? hehehe.. sk, sorry tak sempat nak reply email sk that day. tak pergi pun sbb sibuk deal pasal rumah. heehehe...

hana yoriee said...

waahh..pjg entry..suke sk review..hehehe..akhirnye dpt gak tgk pelamin lynda..=)

nizabeba said...

sk, thanks tolong amekkan gambar!! haha..tula, kt nmpk cam adek beradek sbb ketinggian kot eh?? haha~
p/s: grab gambar ni eh masuk dlm simpanan..hehe

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

tengs babe! no worries, happy to have korang mlm tu. tak dgr pon kekepohan korang sbb jauh :( tengs ek dtg and review :D sorry kalau ade kekurangan di majlis aku ek. sorry tersalah sebut nama, main booooooooh je HAHAHA

azira arif said...

sememangnye mmg cantik kelezzz wedding lynda...sk, tarik balik...muke korang tak samala ha ha...mata ku kerong agak nye mlm tu....

sk said...

farahfatihah:
tulah.. nape tak dtg?? huhu

willbe.mrs:
next time marilah join!

mizz sue:
best hingga menjilat jari :D

harz:
ha sila2 amik..

missbutterfly:
sume cantik termasuk bloggers. kikikiki.. :D

elya:
nasib baik sempat amik sblm balik.. ahahaha rase sume org ada kot dlm gambar. hihi

sk said...

mizzamy:
betul, 10 markah! lupa pulak nk tulis dlm entry venue majlis.. hihi

ha tuhla, tunggu gak amy kontek. kitaorg pon sampai lambat sket.. huhu

hana:
baru sedar sy takde amik gambar pelamin full pon. segan nak ke dpn. pastu bila dh nak balik langsung tak teringat. hihi

lynda:
hahahaha kelako pengantin main sebut jek name bloggers tah sape2. kahkahkahkah

azira:
kihkihkihkih.. mata kerong sbb lightling kot.. romantik sgt mlm tuh.. hihi

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

ko tau le aku ni kalau dah kabut semuanye kalut, main bohhh je sebut name HAHAHAHA asal ade name sbb aku ingat list bloggers yg rsvp.