Monday, January 3, 2011

#97 - theme colour paling hot in 2011

blue
is definitely 'THE COLOUR' in 2011. kan?

so sape yg theme colour dia biru (tak kesah la light blue ke, baby blue ke, turquoise ke, tiffany blue ke, royal blue ke etc2..) jom join sy angkat tgn!
*angkat tgn*


p/s dulu time survey2 baju sanding colour biru kt sban, ada satu butik tu direct je ckp dgn sy, "owh.. kitaorg takde baju biru camtu. ni colour yg dah lama.. org dah tanak dh pakai warna2 camni." sentap mak.. pftt..

16 comments:

LisaLisut said...

i agree!

ngeng je butik tu.hahaha.i suka biru.kalau tak dapat baju biru, kanopi dpt layer2 biru pn jadilah.siap2kan choice color lain.hehe

farahfatihah said...

hohoho i like blue!!! fav color!

AnEs said...

kalau bertandang termasuk jugak kan?saye!saye!

fainie_riz said...

sy angkat tgn..btul tu, since ujung2 2010 color2 blue ni dh start dpt smbutan..

cik syahira said...

assalamualaikum sk.

biru cantik. 2 orang bff saya bersanding pilih rona biru sbg tema mereka. pada hal tahun yg berbeza, 2009 dan 2010.

saya obses pink. turquoise dan baby pink pun not bad kan? hi3x. macam comel-comel je.. *perasan.

Reen Tart Nenas said...

rasanyer, tahun ini adalah tahun glamer utk B2B kot. sbb bloggers nyer wedding cam dh sama taraf artis dah, betul tak? bezanyer, kite usaha sendiri, mereka sponsor :)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

saye! saye! Tapi majlis bertandang. Biru tgh "in" ape skrg kan?

safiyyah osman said...

wah!!piya pu buat biru..hihihihi:)

sk said...

lisa:
u pakai putih kan nnt? i pon haritu buat backup plan, kalau tak dpt baju sanding biru, i pakai putih. hihi

farahfatihah:
mine too!! ngeee~

anes:
yayy.. ada geng! :D

fainie:
yay jugak!! sep sket!! :D

sk said...

cik syahira:
turquoise & baby pink mmg kaler2 yg comel. mcm marshmallow.. hihihi

reen:
well said, reen! haha.. bloggers pon ada yg mampu pakai designers. tp byr duit sendiri okayy.. haha

kasut pink:
yess!! \(^_^)/

safiyyah:
yay.. sama kita!! :D

ElyaElmo said...

saya macam nak angkat tangan...tapi sy nak bg sepriseeeee!!!
dah macamn tak seprise knn..hahahaa

K.I.N.A said...

kina bukan saja tukar tarikh..tp maybe tukar theme color to blue kot..hehe..blue is my no 1 fav color..;)

CikSyafa said...

saya!!angkat kaki! hehe
Sangat suka biru! apatah lagi turquoise^__^ royal blue memang lawa kalu wat baju kawen.apatah lagi kalu wedding malan hari..waaaah ^__^suke laa

LittleSunshine said...

yeayyyyy i pun suka biru biru...theme x pilih lg ni

sk said...

elya:
hahahahahha.. takde maknanye klu dh bg hint camtu.. :p

kina:
my fav too! sbb tu kaler blog camni. hihi

ciksyafa:
a'ah, royal blue mmg lawa. tp jarang nampak pengantin pakai royal blue kan?

littlesunshine:
cpt pilih theme colour! :p

~ mizzAmy ~ said...

cakap balik kat org tuh, color nih tak pernah ketinggalan zaman. dia akan berpusing2 balik. ada ke ckp macam tuh.