Saturday, February 19, 2011

#115 - 3 sabtu lagi

sabtu minggu dpn, wedding schoolmate sy.
sabtu 2 minggu lg, sy dah selesai viva dah insyaAllah..
sabtu yg kemudian tu?

tatau apa perasaan. bercampur-baur. excited nk kawen. tp lebih kpd risau nak viva. viva mengatasi segala2nya. T_T

sy dah kena start kemas2 brg. nnt nak pindah masuk rumah yg KH tgh sewa sekarang.

3 sabtu lg. am i ready? are u ready KH?

9 comments:

kitakesitu said...

wah viva di mana?gudluck dear.
gudluck untuk kawen juga =)

all da best.all is well insyaAllah =)

JOM BACA ENTRY TERBARU: WEDDING SIGNAGE"

sk said...

kitakesitu:
thank u so much.. :)
i viva kat ukm..

yUmIe said...

ei xmo kommen pape.sk sje je tau..uhukkk

lovelyadibah said...

UKM!!kita sama U rupanya..huhu~..gudluck sk!:)

ElyaElmo said...

jeng jeng jeng....
treeeengggggg (bunyik drum)
...................

aini said...

emm..sy plak lg sekali sbtu..then jumaat mggu dpnyer..tggal lg 13ari..memang tak tau camne nak gambarkan perasaan ni..ntah la..just berdoa segalanya berjalan lancar n sempurna..paling penting semua org happy especially mak ayah sy.. =)

gud luck viva nnti..

Farr said...

kalau x ready, ade planB ke?
haha just kidding!

K.I.N.A said...

goodluck viva sk..get ready..;)

sk said...

yumie:
hihi.. same2lah kita menghitung hari. hehe

dba:
thanx dba! :)

elya:
trengggggg~

aini:
yup, dah dkt2 ni mmg kita kena byk sabar jek. yg penting majlis lancar kan?

thanx ye aini. n happy preparing! :)

farr:
ko jangannnnnnn... klu tak jadi, pulangkan kain korang tu. hahahaha

kina:
tq kina.. takutttt.. huhuhu