Wednesday, February 23, 2011

#118 - final call..



hehe.. sambil tulis kad jemputan, sambil study (kununnye lah.. haha).

ye, walaupun ada cara yg senang i.e., type dlm excel, print kat stiker, tampal kat envelope etc2.. sy lebih senang menulis sendiri walaupun handwriting tu tak berapa cantik. haha.. lebih personal sy rasa. (ye sy sedikit old-fashioned dlm bab2 ni. cthnye, sy still hantar kad raya pd kwn2 rapat sy tiap2 tahun..)

so nak buat final call nih, sape2 yg dpt hadir ke majlis sy or majlis di taiping nnt, n nak kad jemputan sy yg tak center tu silalah berikan alamat @ email add anda. either guna form kat atas, komen je kat sini or email kt sy ASAP.

tengs! =)

8 comments:

nizabeba said...

ok, aku nk kad yg x center tu..sbb nk dtg wedding ko.. =)insyaAllah..
weh, tp aku da isi form tu before ni..dpt x??

43485, Lorong Teratak Idaman, Jalan Klinik,
Bukit Naga, Seksyen 32,
40460 Shah Alam, Selangor

farahfatihah said...

wah bestnya kawan2 sk leh dapat kad raya lagi...

fara invite kat fb je lah yer, sbb myb xdapat hadir , ada wedding kat johor

Lala said...

siti khadijah!! mahu!mahu!
kite tidak pernah bersua lagi kan!hehe

dah emel alamat!

rini.borhan said...

haha..msih nk mention yg tak center tu..sentap.. :)

~ mizzAmy ~ said...

dah isi form kat atas tuh dah rasanya. hehehe...

sk said...

niza & mizzamy:
dah2.. korang nye alamat dah ada. thanx! ngee~

fara:
kat fb dah invite dah. ada tak? ada tak? hehe

lala:
ye hasila! dpt dah. dtg tau nnt! hehe

rini:
haha.. ter-mention lah. hahahaha

aTy _faRed~ said...

teringin nak pergi.... tapi tarikh awak kawen same ngan terikh adik kawen ar....:(
apepon... tetap akan bagi sokongan moral.. n harap sangat majlis berjalan lancar key..insyaallah....

sk said...

aty:
haritu aty ada ckp kan clash dgn wed adik. huhu takpelah.. nak buat camne.. aminnn.. thanx ek! :)