Wednesday, March 2, 2011

#120 - apa? 10 hari lagi???!!

10 DAYS LEFT. SEPULUH HARI LAGI.

dah start rasa nervous dah ni. takut, berdebar, excited semua ada.

sori, tak sempat nk baca blog korang sume. baca mana yg ter-sempat. asik ke hulu hilir setelkan mcm2.

di saat2 mcm ni, byk kena sabar. ikutkan hati nak buat luahan perasaan di sini. tapi tak elok lah spread the negativity dah dekat2 ni kan? ;)

rasa nak balik sban sekarang. nak setelkan mcm2. huhu

15 comments:

farhanna said...

tarik nafas.. cmfm akan kelam kabut.. cube elak nk bnyak buat kje.. n rilekk.. make sure ready red Bull.. tkt lth je nnt.. enjoy ur big day~

~ NANA ~ said...

wahh bestnye...mesti berdebar2 kan?? btw kalo nervous tu tarik nafas dlm2

yUmIe said...

sk, me too..rse dh xmo pk2 psl persiapn lg dh.huhu..serabut kot.and xsaba nk blk trs tlg mak n ayah kt kg..huhu

aDieyZa said...

hope semuanya berjalan lancar..

natrah jaafar said...

bile org neves kite pon neves same..hihihi...

lovelyadibah said...

gudluck!:) mesti berdebar2!:)

hana yoriee said...

alaaa..ciannye..kalo boleh selinap balik sban poie laa..siapkan ape yg patut..huhu..chaiyok2!

~ mizzAmy ~ said...

gulp... lagi 10 hari? happy preparing dear. cantik kad kawin SK. ;)

cik anis said...

salam dear,
kad jemputan baru sampai..thanks yer..i tgk ok je kad ni..takde la disaster pun..serius nampak perfect jek..

neway, nk wish selamat pengantin baru..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..ameen..

sori komen takde kena ngena ngan entry ni..hehe ;P

aTy _faRed~ said...

adik ai yang kawen same tarikh u relax jer..i pon pelik ngan makhluk sorang tu..huhu... ai yang neves jugak tau... tumpang neves tuk u sekali..:)

Ainee Cumi said...

Serius lagi 10hari?? Perghh neves ni neves. Haa jangan ikutkan hati sangat, sabar banyak banyak yer link.. =))

Reena B said...

babe, not long now, you and me both.

Apa lg nk buat eh? mcm risau lak takut ter miss apa2

-Intan,PD

missbutterfly said...

sk.congrats in advance..mcm nak pegi tapi jauh..wish u all the best!

nuruljannah sukhri said...

Ya ALLAH permudahkan lah semua nya. amin...nnt update cepat2 k.semoga mendapat baby yang tomey dan sihat walafiat...

nuruljannah sukhri said...

ops dear, mcm mana ai boleh silap ni.bangun tdur trus blogwalking..naseb tgu approval...hikhik..memalukan..selamat...penganten baru...lalalala..