Monday, March 7, 2011

#121 - 5 more days!

update secara pantas:

  1. hari ni last day keja. nak submit keja, nak kemas brg, nak pindah bilik. oh serabut..

  2. hari ni jugak kena rush carik baju utk post-sanding nite aka mlm potong kek. in my family, kitaorg tak potong kek time sanding, but mlm lps sanding tu. lebih intimate rasenye, just family members je yg tinggal.. :) okay, my bad, dah last2 minute br nak carik baju. T__T

  3. bekas doorgift dah siap. yg utk main table, in progress. hantaran pon tinggal nak touch up sket2. benda2 DIY in progress, dah last2 minute byk pulak idea keluar. hihi

  4. kasut sanding kena reject. huhu bila gi fitting baju smlm, tgk2 tak sesuai dgn baju pulak. maka kena tempah kasut kt first impression yg match dgn baju sebijik2 (nasib baik diaorg bleh buat in 2-3 days jek) tp melayang rm120. haihh.. it's okay, kasut haritu bleh pakai gi keja. hehe

  5. rasa mcm serabut sgt pulak baju sanding sy. on the other hand, baju KH falls perfectly with his figure. *suka* ah lantaklah, janji kawen.

  6. plis plis plis pakai segala mak nenek spanx ke, corset ke, inner ke, push up ke (hahaha..), bila gi final fitting. at least u have the idea how u'll look like on the real wedding day. n bleh tau selesa ke tidak, tebal sgt ke etc2..

  7. spanx adalah sgt selesa. sedap, lazat, menjilat jari. time kasih sara blakely.. =)

  8. tu je kot. nnt update lg.

6 comments:

nizabeba said...

ya btol sgt2!!! spanx sgt2 selesa babe!! i loike it! oh ya, gud luck SK! semoga semuanye dipermudahkan..insyaAllah..

aTy _faRed~ said...

waaa... samer macam ai nyer kes aritu.. beLi kasut beriye mencarik..tapi mase kahwen tak leh pakai sebab tak sesuai ngan baju kawen ai.. huhu..

Cikgu Shida said...

wah!da nk dkt mjlis..link blog kamu ye..thanks..

http://tahunkamibersama.blogspot.com

iedayah said...

yg num 6 tu i sokon dear..sbb bnd ni yg jd kt i.i xd pluang cm gitu.bju pn dpt kul 10 hri nk sanding.kesudahanny perit..skit ati

Mimbulus Mimbletonia said...

wah...xtau plak ada kedai leh tempah kasut....aku nak tempah kasut flat saje, sbb xmo nmpk lebih tgi dr bakal suami...oppsss...hahaha

~ mizzAmy ~ said...

part spanx tuh yg best dengar tuh. harus and wajib beli nie. hehehe...