Thursday, March 17, 2011

#124 - another photo of mr & mrs KH ;)


here's another photo of us right after sarung cincin haritu. suka gambar ni, sume org nampak happy2 (kecuali budak2 kecik yg nampak sedih n blur2. haha). yg pakai baju sama tu sume my hantaran ladies. baju biru sebelah sy tu my besfren cum my pengapit. *love love love*

sorry tak dpt nk update pjg2 lg. still in wedding mode. hehe

esok balik taiping utk majlis bertandang kat sana sabtu ni. KH dah balik smlm utk tlg family dia, tp sy tinggal di sban. sobs..

anyway, smlm baru blk dr short honeymoon. hihi ;)

p/s missing my husband. hukhukhuk

10 comments:

LisaLisut said...

jelesnye dh kawin.nk kawin cpt jgk bole x.huahuahua

~ mizzAmy ~ said...

selamat bersanding di belah KH yer. cepat2 update blog nanti after dah habis belah sana. hehehe...

Lala said...

phewitt!!
chantek!!

♥♥ eija ♥♥ said...

tahniah SK hehe....

best kan hehe....

yeay datang taiping lak yea hehe

Farr said...

tgk gambar ni, aku teringat muka ko berkerut2 jeles tgk kitorang cam-whoring tanpa ko sebelum tu. haha!

hana yoriee said...

hukhukhuk..saya pun missing my husben..hehehe..yg kecik je yg nampak..hahaha..

short honeymoon mana tu? atas air eyh? hehehe..bestnya!!

Suriada Sulong said...

salam.. nice pitcha !
keep update.

aTy _faRed~ said...

SK...ai nak mintak tag gambar boleh tak untuk blog ai....plz dear.....[buat muke manje ni..huhu]

saya cik puan syaz said...

salam SK.. tahniah mek.. sorry xdpt attend.. semoga berbahagia & kekal hingga ke akhir hayat.. dh lama kita x jumpa kan? kan? hehehehe.. =)

ctmah said...

selamat melayari bahtera baru to Mr & Mrs KH..