Thursday, March 24, 2011

#125 - alhamdulillah, semua majlis dah settle.. :)

haluuu.. i'm back.. :D

selesai sudah majlis bertandang di taiping. with that, settle dah semua majlis kawen. alhamdulillah.. :)

PENAT GILA mengemas sana sini. ni nak kena kemas rumah kami pulak. *pengsan*




ni gambar masa kitaorg tgh berarak nak bersanding (majlis di seremban). panasnya masa tu, silau sgt. sbb tu tak larat bukak mata n muka mcm nak tanak senyum jek. haha

thanx dba for the review. sorry sgt2 sbb tak dpt layan dba n family. ada kwn2 yg dtg yg sy nampak masa tgh bersanding n mkn, tp tak sempat tegur. ada yg dtg, tp sy tak nampak pon. tau diaorg dtg pon, dr org lain. *sigh*

tatau nak start review camne. rasa bersyukur sgt2 semuanya sudah selesai. rutin hidup sy pon dah sedikit berubah. sekarang tgh adjusting dgn kehidupan baru.. ;)

kalau org tanya, seronok tak kawen? kawen mmg seronok. hehe tp kalau ditanya, nak buat majlis kawen lagi sekali tak? frankly sy ckp TANAK. hahahaha cukuplah majlis yg ini. penat sgt2. hahahahaha penat mensurvey, penat buat segala preparation, penat keluar duit, penat berkahwin, penat senyum, penat bergambar, penat kemas rumah lps kenduri, penat nak settle down, penat segala2nya.

syukurlah dah settle semuanya... :)

14 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

TAHNIAH!!

Lala said...

tengah penat ja tu SK!!
tunggu semua redha, mesti rasa nk kawen lagi dan lagi!!!!hehe

Reen Tart Nenas said...

alhamdulillah. tahniah! heart tudung tu :)

ctmah said...

hi dear..congratulations..semoga kekal ke akhir hayat ye..
penat pening semua adakan..tp itulah kenangan paling manis dalam hidup kan :D

aDieyZa said...

so sweet!!! baju yg sangat cantik!!! x sabar nak tunggu review penuh ttg majlis ni.. cantik sangat dear!!

lovelyadibah said...

alolo..xpe la SK!!:)suka jer dpt dtg tgk SK!:)welcome!:)

yUmIe said...

sk,u look so gojesss!!tahniah:)

~ mizzAmy ~ said...

alhamdulillah... selesai dah utk SK. amy ni yg bakal tempuhi segala kepenatan tuh pulak nanti. hehehe..

LisaLisut said...

waaa ini baju biru itu ya!haha kawin mmg best.kalau i jd u pun i akan kata cukupla taknak.letih.duit mengalir lg.hahaha ;p

d'Fedrin said...

Tahniah !
Semoga kekal bahagia... :)

♥♥ eija ♥♥ said...

tahniah SK :)
hehe memang cantik SK dan KH hehe...

selamat pengantin baru :)
semoga dapat menempuh alam rumah tangga pulak :)

hana yoriee said...

kd..yeehaa..akhirnya kamu muncul kembali..hehehe..tak sabar nak baca review!

jihan musfirah musa said...

tahniah!!..semoga bahagia dunia dan akhirat...selamat ber'honeymoon' hehehe

sk said...

tengkiu semua!! glad to be back! :D