Friday, March 25, 2011

#126 - the parents & parents in law

mak & abah in blue
mak & ayah in maroon

gambar kat atas ni gambar candid sebenarnya. sbb tu semua org mcm tak ready. time tu nak amik gambar dgn both parents. tiba2 ada org ckp, "pengantin pegangla tgn.. dah boleh pegang dah sekarang..." hahaha kelakar pulak rasa sbb kitaorg time tu mcm tak sedar pon tak pegang tgn ke apa. amik jek gambar skema2.

lps dh dpt 'green light', terus genggam erat tak lepas2 (bak kata kwn kitaorg. hahahaha).


nampak pelamin sy yg simple tu? nnt sy carik gambar in full okay... :)

7 comments:

hana yoriee said...

cantik pelamin nana n baju kd =)

LisaLisut said...

SK!!!!! cntik gila pelamin nikah u!!1 huwaaa tu buka nmini dah tu.bg i grand dh tuu!! Cantiknyaaa.cpt la buat review!!!! nk tau butik mana.seremban ka? cntik gila pelamin tu SK!!!!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

tahniah...so sweet

dyn said...

santik!!
kwan sy pun ada yg mcm tu pegang x nak lepas2 on hari bersanding hehehe, xpe dah halal kan... bak kata ustaz gugur la dosa2 dari jari kita tu bila pegang tgn husband... slamat pengantin br lmbt wish~

sk said...

hana:
tq hana.. :D
baju tu mmg sgt2 puas hati. hihi

lisa:
eh.. tu bukan pelamin nikah. tu mmg pelamin sanding i. pelamin nikah i nan ado. hahahaha

done by butik make u chantique, kt sban 2. my MUA punya butik. hehe

mizz sue:
tq mizz sue.. :)

dyn:
tq dyn! tu lah.. time baru nikah tu mcm tak caya jek rasa. hihihi

~ mizzAmy ~ said...

simple ke pelamin camtu SK? tuh dah kira pelamin bersanding dah tu. =P

Miss Aai said...

Congrats SK!!!pelamin u cantikk okay! :)