Monday, March 28, 2011

#127 - teaser gambar dr OP

ingat entry xora psl status fb? thanx byk2 pd xora yg update psl tu, n semestinya pd adlan khalidi yg sudi berkongsi template so org2 lain boleh guna jugak. ;)

masa tu mmg dh dkt dgn wedding kami, tp still sempat nak download & touch up. luckily, sy & KH ada kwn2 yg terer multimedia n design2 nih. so mintak tlg diaorg utk editkan template tu. time kasih nasir & syiefa.. ;)

ni gambar dr OP kami, rudy azwan. dia suruh gelak besar2 time nih. hahahahaha


notice apa yg different dr template asal dr adlan khalidi? sy tambah 21, 123, 617 people like this dkt bawah tu. bila org tgk benda nih, ramai yg ckp.. "wah.. nak dkt 1 m'sia suka korang kawen ye?" hihihi

12 comments:

~ mizzAmy ~ said...

sangat comel!!

fitria said...

like this.. :)

Lala said...

comey!!!!

LisaLisut said...

wahhhhhh SK berjaya buat FB tu.woohoo!!!

oo tu pelamin u ke.cantik bangat. mak i sure nangis tgk warna biru tu.haha

sk said...

thanx korang! :D

lovelyadibah said...

suka!

Rai said...

Smart sgt idea ni!

Anonymous said...

salam...akak..camne nk uat status fb cmni?perlu tempah kt ne eh??
berminat sgt nk uat ni..;))

fifiey kelantan-

sk said...

fifiey:
fifiey boleh klik kat link adlan khalidi yg sy bg dlm entry ni. dkt situ boleh download template fb tu dlm format ai.

Anonymous said...

owh yg tu da download..tp nti nk kena buat kt ner ek mende nih?kdai camne ek?sorry bnyak bertanya
fifiey-cousin atia ;))

sk said...

fifiey:
fifiey, please give me ur email add. senang nak explain kat email..

Anonymous said...

phoenixmin1602@yahoo.com
fb:afifahtul akmal
thanks ye