Thursday, April 7, 2011

#130 - official photos: sanding & outdoor

so sorry for the long silence. bz gilak. tanggungjawab di office makin besar. takde time nak lepak2 lagi dah. hari ni baru lapang sikit (tapi ade je keja kena buat sebenarnye. hehe) :D

anyway, ni gambar2 sanding pulak. actually sy tak dpt lagi semua gambar dr OP. tapi ni yg dia upload dkt website n FB dia. mari kita tgk slideshow dia di sini..


sukanya suamiku nak bersanding. kikikiki


love the colours :)


my crazy brothers, sisters & in laws


hantaran ladies & pengapit. sorang hantaran lady sgt pemalu nak amik gambar. huhu ni bukan gambar OP, gambar dr camera abg sy.


outdoor photoshoot.
location: library (kat sban tak byk choice tempat. sobs..)


ngehngehngeh.. :D


suka gambar nih. hehe


last pose before balik...


layout custom album dah dpt. n ada few adjustments sy mintak rudy buat. then boleh proceed for printing. he's fast... i likeeee~ ;)

8 comments:

LisaLisut said...

me love the color too!!! cntik la baju u SK.part kain layer2. i suke biru ni...huhu..

choclairissa @ intan said...

saye suke warna biru~~baby blue+tiffany are my favourites

farah aminuddin said...

semuanya cantik!gambar, baju, mekap, bunga etc

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
suka tengok hasil OP kan??
happy je SK dan KH hehe....

rini.borhan said...

sk cutenye color baju..sweet je..pelamin pon shanteq..mase bertandang kat seremban kt wat outdoor kat stesen keretapi lame..nsib fil keje ktm so hubby tau tempat tu..rmai je org amek pic wed kat sane..mase kt ngah shoot pon ade couple lain dtg wat outdoor.

sk said...

thanx all!

rini, boleh eh masuk stesen keretapi tu? i ingat kena mintak kebenaran ke... mesti cantik gambar2 outdoor u.. :)

rini.borhan said...

haah lei je masuk ade gak la guard kat situ..tp bahagian gudang je tak lei msuk..ade hanjing wooo...pic kt biase2 je..nk tgk lei buka blog op kt..jabbeart production..ade kot kat sane..

Bila Ku Kata Cinta... said...

blue soo cool