Tuesday, April 12, 2011

#131 - 1 month.. and counting.. ;)

genap 1 bulan kami hidup sebagai suami & isteri.
apa yg boleh sy ckp, I FEEL SO CONTENTED.
kalau dulu, selalu rasa mcm boring, tatau nak buat apa, etc2..
sekarang ni, setiap saat sgt berharga. di ofis, di rumah, masa weekend, semua penuh dgn aktiviti & tanggungjawab. sbb tu selalu tak sempat nak update blog apatah lagi baca blog org lain. huhu
kitaorg still in the phase of adjusting & adapting. brg2 kat rumah pon tak habis kemas lagi. hoho :D
inai still ada lg kat kuku. tak lama lagi, hilang la tu.. T__T


dear husband,
i love you always and forever.
this weekend we'll celebrate okay? kita buat double celebration sekali. ;)

jom gi short hanimun kat sini lagi nak? :D

5 comments:

LisaLisut said...

alahai bahaginya SK. jeles i noks.haha.sbr lisa sabar ur turn will come kata SK.;p

i tauuuu.6bulan pertama u warna kan je lg kuku dgn inai.biar feeling lebih lama.hihihi.i nk buat cmtu lah.sj ngade.ngahahahaha

K.I.N.A said...

wah..jelesnye..hihi

Wan Adawiyah said...

kt legend int. water homes kan??? klu betul lor..h3h3 best syok sgt..h3h3 24jam dalam kolam ajer jakun skejap kat umah xde kolam...h3h3

~ mizzAmy ~ said...

selamat berhoneymoon yer SK. ;)

sk said...

lisa:
haha i actually tak penah suka pakai inai. but this time is an exception. yela, wedding sendiri kan. suka je tgk inai merah di jari. sedih pulak dia dh nak habis. haha

kina:
kina takyah jeles. time kina akan tiba... hahaha

wan adawiyah:
betul! mmg.. best gila sbb kolam itu kita yg punyaaa... hahahaha

mizzamy:
dah pegi dah haritu amy.. yg next honeymoon tatau la bila. bz.. T___T