Monday, April 18, 2011

#132 - unofficial photos: majlis bertandang di taiping

majlis side KH selepas seminggu majlis di rumah saya (19 Mac 2011). between the gap, kami sempat pegi short honeymoon dkt the legend international water homes, pd. the verdict: BEST GILA. turun katil bleh terus terjun swimming pool. n boleh swimming sampai midnite pon. takde sape marah. hehe..

i'm not going to write about our short honeymoon tu. gambar2 yg diambil haritu adalah hak milik peribadi. hahaha.. bagi saya, it's really worth it. especially if u want to spend 24 hours in the room. sbb tu hotel ni sesuai utk honeymooners. lagipon kitaorg mmg nak rehat bebetul lps penat majlis di side sy. hehe..

anyway.... utk preparation majlis di side KH, sy mmg tak involve apa2 pon. sy hanya buat buat decision hal berkaitan make up saja. utk baju, KH mmg dh aim dah dari awal nak pakai baju yg mana, n dgn sape, iaitu takteh. so utk memudahkan, sy terus decide utk amik make up dgn takteh sekali. utk perihal pelamin, doorgift, catering, photographer, sume KH n family dia yg uruskan. sy ikut saja. baik kan sy? kan? kan? kan? hihihi

sy akan buat review mengenai make up, pelamin, photographer, catering side sy & side KH. hopefully tak bz lah this week ye. ;) for now.. ni ada sket gambar2 dr camera abg, pakcik n kwn sy. nak tunggu gambar official dr takteh, sy rasa agak lambat jugak.. *tak sabar* :(


kami menggunakan khidmat pengapit yg sama dgn majlis sy side sy ;)


time majlis di taiping, sy dh a bit relaxed. lagipon dah seminggu menikah. sy dah lega dgn kenduri nikah & sanding sy. sbb tu mcm tak rasa berdebar ke apa ke. n becoz of that, sy berselera sungguh makan time tu. takde control2 lagi dah. apa nak buat, food kt situ sedap! :D



seingat sy, air minum kat meja pengantin tu air tebu. tak penah2 pengantin minum air tebu kan? hehe


parents sy


diaorg ni yg tlg sy touch up inai kat hotel the nite before. tengkiu korang!! :)


OP in action! :D


penah tgk pengantin check out hotel sendiri? hahahaha..

7 comments:

lovelyadibah said...

comella korang b2:)hehe..

baiknyer sk ikutkan jer..hehe~

LisaLisut said...

haha kelaka la korg ni SK. nice grey!*tunang i apasal tah tetiba asik grey grey grey je dia kenan.haha*

hana yoriee said...

sweet je mekap belah KH..=)

Ilyana Ahmad said...

1st time tgk pengantin check out hotel ni...hikhik

misz lollybabe said...

hye, cube u promote vlog psl wedding u kt http://1tube.my

~ mizzAmy ~ said...

SK byk lagi hutang entri berkaitan wedding belah SK lah. =P

sk said...

dba:
hikhikhik.. bukannya baik, tp pemalas n takmo pening2kan kepala... hahahaha

lisa:
KH pon lisa.. dr awal2 nak decide theme colour dia dah mmg nak grey. kuasa veto betul. haha

hana:
a'ah, simple jek.. tak berani nk heavy2 make up bagai.. hehe

ilyana:
apa nak buat.. tak mampu nak hore PA. hahaha

mizzamy:
hehe insyaAllah, slow2 n bila tak bz bleh stori pjg. hehe