Friday, April 22, 2011

#134 - kad kahwin ala facebook zed zaidi

i used to have a big crush on zed zaidi. sila gelak sekarang. hahaha

n smlm sy baru dpt tau dia akan berkahwin. sy ckp kat kwn sy, "zed zaidi frust la tu, aku dah kawen. ni baru dia nak kawen dgn org lain." okay, sungguh perasan. hahahaha kwn sy reply, "ko bajet ko artis? zed zaidi nak frust2 dgn ko?". T____T

anyway, disebabkan facebook menjadi tmpt perkenalan zed zaidi n bakal isterinya, maka dia buat kad jemputan ala2 facebook. cool!! rasanya ada vendor pernah advertise design kad mcm ni kan? sgt kreatif! =)









credit: mstar

disebabkan zed zaidi dah buat kad jemputan ala2 facebook, apa kata nnt time wedding guna props mcm yg kami buat haritu? credit pd adlan khalidi atas idea asalnya. kami tiru n edit sket2.. ;)




selamat pengantin baru zed zaidi n isteri!!
congrats in advance!! :)
*tekan like 21,123,617 kali*

8 comments:

Ms. Fiena said...

dear, creative sgttttttt.. i like both ideas. zed's and urs..

Hunny Kitty said...

alaaaahai dah nak kawen dah mamat nih?? tingat zaman dulu2..ketika sewaktu ................. hahahaha (tak nak tulis nnt masuk melodi)

~ mizzAmy ~ said...

sangat kreatif ok kad tu. tak terpikir pun nak buat macam tuh. hehehe...

sk said...

fiena:
thanx fiena! not my idea.. adlan khalidi punya idea, kitaorg tiru n edit je.. :)

hunny:
nape? nape? ada skandal eh? TETTTTTTT!! :p

mizzamy:
ape lg amy.. buat style twitter la pulak. hihihi

norinaomar said...

saya memang heart sangat dengan idea adlan khalidi tapi unfortunately saya tak reti nak guna adobe illustrator..awak boleh tolong saya tak?i'm willing to pay
chickenwing_08@yahoo.com

sk said...

norinaomar:
haritu kwn sy yg tlg buatkan jugak. nnt sy email okay.. :)

Hafidzah Hafidz said...

walwehhh~ cool gila kak ity..mira tak dapat tengok face to face..best wooo ^^

sk said...

hafidzah:
tulah.. nape tak dtg.. :p