Thursday, May 12, 2011

#137 - 2 months :)

perghh.. lamanya tak update blog. bz gila... sobssss dr haritu nak sambung buat review, psl pelamin, OP etc2. tp sy perlukan masa nak pilih gambar, resize, watermark, etc2.. T__T

anyway, hari ni sudah 2 bulan sy & KH sah sbg suami isteri. dah boleh adjust sket2. masing2 dah tau tugas masing2, even though kdg2 kena saling mengingatkan jugak. hehe

berat KH dah naik 4 kg. apa tak nya, dulu sebelum kawen, dinner kdg2 dia mkn roti jek. tapi bila dah kawen, boleh kata tiap2 hari sy masak. so sekarang dah ada excuse kalau sy malas masak heavy2. hehehehehe

tapi mmg sekarang ni sy agak jarang masak. bz sangat-sangat. kat rumah pon mengadap kerja. harap2 by end of this month, sy dah kurang bz sket. T___T







anyway, tu gambar latest kami. weekend baru ni balik kg sy kt ipoh, ada sedara kawen. masa dlm kereta otw ke ipoh, sy pangku anak buah sy. sekali dia muntah!! habis baju n tudung bau susu basi. nasib baik kakak sy ada bwkkan jubah sy dr sban. so tukarlah baju di R&R. T____T

mlm ni tatau nak celebrate mkn di mana.. haritu ckp dgn KH sy nak try mkn kat saba' cyberjaya. we'll see.. we'll see.. hmmm..

oh, end of this month lepas settle conference n submission, sy nak amik cuti. harap2 KH pon dpt cuti jugak..



jom KH, kita gi sini.. ;)



pic from here


3 comments:

lovelyadibah said...

kejap je dh 2 bulan:)bestnyer kalo dapat pegi bukit tinggi :)

~LeeyanaRadhi~ said...

SK..lame x update kan..hihi...aah KH nmpk berisi sket...xpe perut itu harus dijaga...ihihih..

okeh go for saba'...sgt best...eyh btw ..kakak SK dok LEP7 ek?

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...
best best kan SK..
seronok tengok SK dan KH happy hehe..