Wednesday, June 1, 2011

#139 - i'm back!

i've been MIA for about 2 weeks. busy gila. sekarang conference dah habis, hardbound thesis dah siap. so it's party time! haha

sy still hutang few entries psl wedding sy. review yg paling sy nak buat ialah psl OP kami. so bear with me okay. insyaAllah ada few entries je lg psl wedding yg dah basi tu, then i'm done.

owh, agak frust tak dpt gi wedding atia. cousin sy kawen di bangi haritu n by the time kitaorg nak gerak ke putrajaya dah agak lambat n kepenatan. so tak dpt pegi. what more with perhimpunan belia sume tu kan. but insyaAllah sy akan update a little bit of my cousin's wedding.

n cikkin's wedding this weekend? insyaAllah la since we have no other wedding invitations ahad ni. harap2 tak miss lagi lah kan.. T___T n nasrah's wedding (belah lelaki) jugak kitaorg still undecided lg nak pegi ke tidak since 11th june tu ada 3 invitations; kat kuala pilah, melaka n perak. sume jauh2 so kena pilih salah satu jek. hmmm...

haihh.. rindu kt BBF. lame tak jumpa korang!! T________T

8 comments:

LisaLisut said...

SK,lisa igt SK dtg wedding atia aritu.i was like,SK tak jumpa i pun..huhuhu.rupanya tak dtg ke..hehe..

nida-razak said...

atia kawin aritu sangat cantik.. =) i xpegi gak, just tgk review dr b2b len..dari gambar pon da nampak cantik sangat..

sk said...

lisa:
hahaha.. jeles okeh tgk gambar2 korang sume. huhu

nida:
tunggu gambar dr OP dia. sure laaaagiii cantek! :D

ElyaElmo said...

tauuuuuuuuu pun rindu kan!!!!!! (bluek)

~ mizzAmy ~ said...

amy pun x pegi wedding cik atia. insya-Allah wedding cikkin ni nak pergi kalau berkesempatan.

Hidayati Farhan said...

SK, nak tny, yg awk buat ala2 FB tu wat katne ye? mcm suka lah. dah buat review ke?

anaztasias nora aira said...

lama xjumpa sk. malangnya saya xdpt join minggu cikkin ni :((

sk said...

elya:
bluekkk!! :p

mizzamy:
amy, nak jumpa! :)

yati:
dah.. review dkt sini http://road-to-2011.blogspot.com/2011/03/127-teaser-gambar-dr-op.html ;)

nora:
betulll.. lameeeee tak jumpa nora.. :(