Tuesday, July 12, 2011

#150 - 4 months :)

hari ni sudah 4 bulan kami berkahwin. alhamdulillah... :)

inai still ada sipi2 kat jari ni. tak lama lagi habis lah tu. ala sedih pulak tgk jari nnt dah takde inai. T___T

video kahwin tak dpt lagi. abg wira.. bila video kitaorg nak siappp..? huhuhuhu album masa bertandang pon tak dpt lg. asal call takteh je mesti kata tak siap lagi. huwaaaa..

sy masih belajar utk menjadi isteri yg baik. hehe sy nak mintak ampun kat KH sbb sy mmg pemalas lipat baju n iron baju. sy tak kesah kena masak tetiap hari, tapi lipat baju & iron baju? aduhai.. malasnya.... nasib baik KH faham, so dia selalu (atau terpaksa? hihihihi) tlg lipat baju n iron his clothes sendiri. hihihi

sempena 4 bulan, boleh tak nak request kat KH something?

abg,
jom kita beli mixer plis...
mood nak membaking tgh membuak2 nih. huhuhu


dpt yg basic camni pon, jadilah.. ;)


*gambar cilok dr google je

11 comments:

UyaRayza said...

dah baking2 ble ler pos kat sini nk rase hehehe

mRs mysarah said...

alamak i pown tengah nak belajar "membakar" ni. n yg ni jugak lah yg i selalu mintak, nak mixer! hehe

maklum la tak lama lagi nak rayooo :D

aTy _faRed~ said...

rajinnyer..!!! [terase diri ni pemalas nak buat semua tu walaupon ade semua kelengkapan..!! ] hehehe

Bila Ku Kata Cinta... said...

dear..samelah kite pengantin baru..baru jek lepas sebulan

sk said...

uyarayza:
insyaAllah... first time nak buat kek n cookies nih. hehehe

mysarah:
kan... marilah kita meracun hubby masing2 utk belikan mixer. sekarang kan mega sale. hahahaha

aty:
aty.. tak guna mixer meh sini bg pinjam! :p

diana:
ala.. diana mmg fresh pengantin baru lg. sy ni dh nak basi dah.. enjoy ur honeymoon phase! hehe

LisaLisut said...

4months dh?cptnya.kan i kata sapu je inai tu lg.so sentiasa pekat sll.haha always feeling pengantin baru! ;p

bake RV satu plissssssss ;p

sk said...

lisa:
cepat kan... 2 bulan tak lama jek lagi.... LOL

amboihhh.. i baru nk belajar baking. tak mampu nak terus bake RV. kita belajar simple2 dulu.. :D

ElyaElmo said...

wahh....!!! nnt leh buat biz cake lak.hee

sk said...

elya:
bisnes? hahhaa buat mkn sendiri je la...

Zainur said...

SK: Kalau u kat sini mesti mengila tgk alat2 baking dia...rasa nak borong sume...hehehe...some stuff tak ada pon kat Msia, if ada mahal pula harganya...huhu

sk said...

zainur:
nakkkkkkkkk!!! bila la nak sampai OZ nih. hehe