Friday, September 9, 2011

#153 - masih tak terlambat kan?

rasanya masih tak terlewat sy & KH nak mengucapkan selamat hari raya kpd semua readers especially BBF. ampun maaf zahir & batin kalau ada tersakitkan hati, terkasar bahasa, tersinggung perasaan etc2.

ini tahun pertama kami beraya sbg suami & isteri. tahun pertama juga sy beraya tanpa abah. 1st raya, kami beraya di sban. in fact tahun ni semua adik beradik sy beraya di sban dulu sebelum beraya umah mertua masing2. complete. abah je yg takde. :(

raya kedua pagi2 kami gerak blk taiping. then ke kedah kg KH. raya ketiga, sedang beraya rumah saudara mak KH, ayah mertua dpt panggilan nenek KH meninggal dunia. terus kami rush balik ke taiping semula. innalillah..



begitulah cerita raya pertama kami. byk memori ramadhan & syawal tahun ini yg akan sy kenang sampai bila2. semoga mak sy tabah menghadapi hari2 seterusnya tanpa abah...


p/s 30 days without him..

6 comments:

Reen Tart Nenas said...

insyallah. anak2 kekuatan mak.

Diana @ bilakukatacinta said...

samelah kita....thn pertama beraya sbg isteri....

hana yoriee said...

al-fatihah..

hana pun akan kenang memori ramadhan & syawal thn ni smpi bila2 jugak..huhu..

LisaLisut said...

lawanyaaa color baju raya u hehe.nk kata silver mcm hijau pun ade.

selamat hari raya SK :)

Zainur said...

Semua yg hidup tetap akan pergi itu memang dah lumrah..time kita tak tahulah bila pula...sebagai anak jgn putus utk terus berdoa dan berbuat baik krn kitalah penyambung amalan mereka yg sudah tiada...

to both of u, selamat hari raya...maaf zahir batin...dr zainur & suami...

update2 selalu okay?

Creative Touch said...

hai..jom join contest spread love di sini. mana tahu jika anda salah seorang pemenangnya! jom join!

fieyzahantaran