Thursday, September 29, 2011

#154 - sale2 menarik utk bakal pengantin

yg dah kawen or belum nak kawen pon boleh pegi jugak.. :p

gaji dah masuk, so apa lagi? mana tau ada brg2 menarik yg boleh dibeli dkt sale2 ni... ;)



Wah Chan Diamond Jewellery Expo
28th Sept - 10th Oct 2011
10am - 10pm
Location:
Lower Ground Floor
One Utama Shopping Centre (New Wing)


harga emas pon dah turun dgr ceritanya kan? better beli cincin kahwin cpt2 before harga emas naik semula. sy dulu beli cincin tunang & kawen dkt wah chan midvalley. suka dgn SA diaorg.. sgt helpful.. :)



Braun Buffel Sale
30th Sept - 9th Oct 2011
30Sep-1Oct : Exclusive preview only for D’Guild members
Location:
Sunway Pyramid
Suria KLCC
Lot 10
Pavilion
The Gardens
Sogo
1 Utama
Sunway Pyramid


kenapa? kenapa braun buffel tak buat sale time sy nak kawen dulu? i love braun buffel products. high quality leather n boleh pegi polish bila2 di mana2 outlet saja FOC. mmg jarang sgt2 braun buffel buat sale. tgklah tuh, lepas 3 tahun baru nk buat sale. huhu



L'Oreal Great Deals
1st Oct 2011
10am - 6pm
Brands Offered:
Lancome
Biotherm
Shu Uemura
Ralph Lauren
Giorgio Armani
and more
Location:
Plaza Ballroom
Lower Lobby
Parkroyal Kuala Lumpur
Jalan Sultan Ismail
Kuala Lumpur


ni sesuai utk yg suka shopping makeup. nak beli makeup & perfume utk hantaran pon boleh. hmm.. bila chanel nak buat sale nih? perfume sy dah habis nih. hihihihi



Padini Warehouse Clearance
All priced at RM5!
30 Sept - 1st Oct 2011
9am - 5pm
Location:
Padini Holdings Berhad
Hicom Glenmarie Industrial Park
Shah Alam


sume item RM5?! gila lahh.. sape berkesempatan sila pergi okay...


sume info sale telah diambil dr http://www.shoppingnsales.com/

2 comments:

Pink Lavender said...

opss...
menarik jer sale yg kat atas skali tuhh...
udah ler tgh mencari2 hantaran xterbeli nih...
sng jer husband 2 be kata beli jer la xkira kalau time tuh tgh nek harga...(mcm byk jer wit dia)

BitsBest said...

wahhh...
TQ for the info kpd yg msh mencari2 maklumat..good job dear :)