Tuesday, October 4, 2011

#156 - nak masuk 7 bulan dah?

us, at 6 months & 12 days of marriage.

we are reaching our 7th month of marriage next week. how time flies kan? tak lama lg dah nak setahun dah. so, rasanya bolehlah start plan for our 1st-year-anniversary holiday, tak gitu? ;)

any ideas? 1st year anniversary kita pegi dlm m'sia je dulu.. pastu masuk 2nd year, pegi jauh sikit. pastu the next year, jauh lagi. makin lama, makin jauh. sampai 30th anniversary, dh dpt cover 1 dunia. hahahaha.. moga dimurahkan rezeki kami. aminnnnn.. :D

pandai2 je sy ni plan. tak propose dgn KH lagi pon! :p

10 comments:

Princess Cindellyna said...

excited sungguh!!=p moga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat dear!

sk said...

princess cindellyna:
tengkiu! :D

~pzAEdy~ said...

happy 7-monthversary! try la honeymoon package @cameron. sejuk2 gtuh. +_+

LisaLisut said...

aminnnn.tahniah convo SK! :)

Zainur said...

Salam, itu bukan topi utk phd graduates ker? ;)congrats ya!

sk said...

pzaedy:
a'ah, nice idea. lama tak gi cameron! tq.. :D

lisa & zainur:
tengkiu! :)

iedayah said...

wa..mest best kn sk..xsbr nye nk ..bl la turn i

sk said...

iedayah:
iedayah... lama tak jumpa!!! hihihi jom kita plan utk anniversary holiday jom. hehehe

Fiza Z. Abidin said...

Happy 7th month anniversary to both of you...insy'allah akan ada byk cabaran bakal ditempuhi dalam alam perkahwinan ni, all the best dear :)

sk said...

fiza:
thanx fiza.. dh 7 bulan ni baru nampak nak stable sket. kalau tak tu, mmg culture shock jugak sbb baru nak belajar hidup berdua.. :)