Thursday, January 5, 2012

#171 - Bye bye 2011..

Dah masuk tahun baru, blog pun still nama Road to 2011 lagi. Takpelah. Link blog still akan maintain. Sbbnya tahun 2011 adalah tahun yg sgt2 signifikan dlm hidup sy. Antaranya, sy & KH berkahwin, sy habis study & convo, n yg paling signifikan sekali bila Abah pergi tinggalkan kami.. Rindunya kat Abah.. :(

Anyway, sy takde buat proper list utk azam tahun nih. Basically, benda2 biasalah, nak jadi better in everything kan. Tapi, yg paling penting sekali, nak reduce weight. Gemok oiii.. Rasa lemau je bila bdn berat nih. hahaha

So as a first step, KH kata takmo dinner berat2 dah. So no nasi or the likes for dinner (except weekend la kot). Yayyy, takyah pening nak masak apa tiap hari. kikikiki :D And sekarang kena rajin2 puasa la kot. Hari ni baru start balik puasa ganti. Ada few days lagi nak ganti, n hopefully after that rajin2kan lah diri puasa sunat ye. InsyaAllah..

Okaylah, nak sambung kerja. Salah satu azam jugak nih, meningkatkan produktiviti di tempat kerja. ewahh~ :p

8 comments:

Farr said...

kd, tak gemuk la. mane de gemuk. perasaan ko je tu. aku tgk ok je.

sk said...

farr:
aku dah buncit, shaping dah lari. tu sume terselindung balik baju. sbb tu tak nampak. huhuhu

Miss Aai said...

i pon dh gemok!skng tgh merajinkan diri jogging kt tasik.ekeke..

happy new year sk! :)

sk said...

miss aai:
rajinnya gi jogging. i malas. camne la nak kurus kan kalau malas. hehe

happy new year to u too! :)

cha said...

happy new year u. u gemuk ke? -_____________________-"

sk said...

cha:
happy new year sasha. perut dah buncit. lps kawen hati senang... :D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam sk. ngan buat tour mane2 entry yg tak sempat dibaca sblm nie.huhu~ happy new year.moga tahun baru lebih diberkati dan dosa2 kita yang silam diampuni Allah.amin..

Reen Tart Nenas said...

yupp, year 2011 memang betul2 meninggalkan kesan coz both of us kehilangan org yg disayangi. semoga tahun 2012 nie mejanjikan kebahagian dan kegembiraan plak :)