Friday, March 9, 2012

#174 - Lama gila tak update

Bulan Feb langsung tak sempat nak update blog ni. Skang dah takde byk mkn gaji buta masa senggang mcm dulu. kikikiki

Nah, tazkirah sempena hari Jumaat. ;)




Credit pd tuan punya gambar di atas. Tah camne kakak sy boleh share kat fb tah. hehe

Teringat jugak ada satu entry sy baca smlm.

Oh, lagi satu aku ada tanya this friend pasal issue kuruskan badan.
Sebab dulu aku selalu cakap badan aku naik, badan aku berisi.
Pastu dia tanya aku balik "Suami sound ke?"

Aku cakap tak.

Pastu dia tanya balik "Dah tu, yang risau sangat badan berisi ni agak-agak nak tunjuk kat sape?"

Pehhhhhhh!!
Berdesingggggggggggggggggggggggggggggg.


Ouch! Terkena kat diri sendiri jugak.

Okay, sentap insap.

6 comments:

hana yoriee said...

dah dah..tak yah sentap..haha..lain lah mcm hana. husben dah sindir blh kurus mcm b4 pregnant balik x lepas beranak ni? wakakaka..

sk said...

hana:
klu camtu, dh jatuh hukum wajib kena kurus balik lps beranak nnt. hahaha

PUAN THALHA : said...

hish. ok la tu nak kuruskan badan. mestilah untuk kesihatan dan untuk suami. walau suami tak sound, nanti kang dah cantek, mesti die puji.. ye tak? hee. kalau dah sampai suami sound, mesti dah gemok sangat dah kot.. hu

Moose said...

takyah sentap. muhasabah diri je. *mode tazkirah jumaat*

♥ balkidz_hunny ♥ said...

aku sentap! tapi lai aku dah panggil aku mok-mok. maknanya, aku wajib lah diet kan? kan? oii, rindu GC!

cha said...

haha i plak skrg suka usik kazaa sbb dia dh gemuk :p