Tuesday, April 17, 2012

#175 - 1st anniversary

Lagging sungguh update psl 1st anniversary. Alasan cliche, bz nye la hai kat office! (what's new)

So how did we celebrate our anniversary as husband & wife buat julung2 kalinya?

Actually, on the 12th of March (Monday), saya MC sbb kena diarrhea since Jumaat. So tak celebrate pun. HAHAHAHA

The diarrhea attack was very bad. Entah silap mkn kat mana. Lengkap pakej dgn sakit perut, growling stomach, muntah2, hilang selera mkn etc2, menyebabkan saya hilang 3 kg. Seluar n kain baju kurung terus longgar. Belum pegi zumba dgn Leeyana lg sy dh sendiri lost weight hahaha. Tp seksa la oii..

Anyway, awal2nya we've planned to go for a short getaway on the actual anniversary date tp sbb resort yg kitaorg nak pegi tu fully booked, maka terpaksa postpone ke minggu dpn nya. Ada hikmahNya la, kalau tak takkan nak bercuti gak time diarrhea tu. Mau aku tercirit dlm jakuzzi. tettttt

So ke mana kah kami ber-short getaway? Next entry okay. Promise. :p

Owh, td sy kata hilang 3 kg kan? Kejap je dah naik balik dah. Damn. hahaha

5 comments:

cha said...

haish buat suprised je sambung2 haha. tak bestnya la time nk celeb tu plak tak sihat kan.

*nak update tu cepat sikit please :p*

cik yaya said...

leen ke bestie ko ituww?

gitu kecik donia.hehehe

tu kwn main masak2 masa kecik tu.LOL

nieda said...

happy 1st anniversary..rasa mcm baru je pergi kenduri iti.., dah setahun rupanya. moga gembira selalu. ke manalah bercuti tu?

yUmIe said...

me pn xcelebrate..just beli kek then mkn2 dgn family.kbtln blk kg time tu.huhu..btw,happy 1year 1month anniversary dear:)

sk said...

cha:
hehe tuhla ada hikmahnya resort tu fully book time anniversary tu.. hehe

yaya:
bestie mana pulak ko ckp nih? leen = leeyana ke? skang kitaorg jiran setaman. huehuehue

nieda:
thanks nida. kejap je kan? holiday dkt2 je.. hehe

yumie:
thanks yumie! syoknye celebrate anniversary dah ada baby! :) lps setahun anniversary, terus sy lupa nak kira anniversary bulanan dah.. hehe