Wednesday, April 18, 2012

#176 - Gold Coast Morib Resort

So ke sini lah kitaorg celebrate our honeymoon. Nak gi Gold Coast kat OZ tak mampu, so pegi Morib jelah. huehuehue

Kebetulan masa tgh plan2, ada voucher kat LivingSocial so terus je grab sbb tgk mcm menarik je tempat nih. Package tu includes bilik + water park + dinner + bfast for 2 pax. Mmg puas hati!! :D

Kitaorg check-in hari Ahad, n bukan time cuti sekolah. So mmg tak crowded sgt. Syok je conquer tempat mandi ni sume.. :)

view dari bilik


iklan adabi di bilik air


water park boleh start masuk dr time check-in sampai check-out.
wristband tu kena la bwk tidur kalau nak masuk water park esok. hehe




KH's bfast.
the food (including dinner) was just okay. kalau dinner kena pegi awal sbb takut dah habis.


playing around


ada restoran tepi pantai. mlm2 baru bukak.




ada chinese wedding time kitaorg pegi tu.
merasalah dgr lagu2 cina n tgk diaorg yamseng mlm tu. hehe


haruslah ada gambar tuan blog. hehe


sekarang ni Livingsocial ada buat promo utk pakej yg sama lg. Sape2 berminat cpt2 beli this deal, tinggal 2 hari saja lagi! We definitely had fun during our short getaway tuh. Mandi2 kat water park, n mlm2 berendam dlm jakuzzi. hehe Lps beli voucher ni sila cpt2 call GCMR utk book sbb diaorg ni cpt je fully booked. And plis pegi time weekdays so tak crowded sgt.

Tgn sy ni pon rasa gatal je nak beli lg.. hehe ;)

2D1N Stay in Studio Suite + Breakfast and Dinner for 2 + Water Theme Park Pass for 2 @ Gold Coast Morib Resort



End of this month kitaorg nak gi holiday jauh sikit, insyaAllah.. weee~


p/s another review on GCMR (by Zana Adieyza) boleh baca kat sini

6 comments:

cha said...

wah bestnya. tak sangka kt morib pun ada tempat lawa camni kan. mane gambar u yang haha

Zana Adieyza said...

eh, ada nama saya di hujung situ.. hihihihi.. TQ sbb selitkan link zana...

mmg seronok sangat cuti kat GCMR ni.. walaupun sehari jer, but still yg terbaik kan...

LisaLisut said...

bestnya..tempting but cannot buy now lah since ade priority lain.hmmm.hopefully one day *praying* haha

sk said...

cha:
gambar last tu ada gambar i la! hahaha

zana:
tuhla, masa surf2 psl resort ni terjumpa link zana. best kan? kan? kan? ;)

lisa:
lisa.. bwk ur baby nnt gi sana since dia ada pool paras buku lali jek. boleh bg baby main2 air.. :)

PUAN THALHA : said...

kelihatannya menarik! btw, happy 1st anniversary dear. moga kekal bahagia selamanya ya. amin :)

sk said...

thalha:
amin.. thanks thalha! :)