Thursday, June 21, 2012

#186 - My birthday

So 15 Jun lepas adalah birthday sy yg ke *cough* *cough* 30 *cough* *cough* tahun. Tua dah mak. :p

Pepagi tu mesti la nak bfast sedap dulu. Baru lah hari bertambah ceria.

The best nasi lemak in LEP.
Nasi lemak biasa RM1 je. Nasi lemak telur RM2 je.


Tgh buat2 keja kt ofis ada org call, "Saya ada delivery utk Puan.. blablabla". Time ni dah sengih2 dah. hikhikhik

Thank you very much husband! Love u!!
Tahun ni sudah up dpt 15 kuntum pulak. hehe


Then mlm tu we had dinner at Wadihana Islamic Kitchen kat Bangi. First time try their western food. Okaylah, lenkali boleh dtg lagi. Their service was excellent. Tapi time pegi tu takde aircond. Panas!

Menu dia best. Byk gambar. hehe


Sementara menunggu makanan, mari belajar bahagian2 daging lembu.


Birthday girl (girl kewww?) punya.
Braised beef ribs.


Husband's. Sori tak ingat tajuk. Sedap!


Husband tolong habiskan makanan.


We even tapau pizza. *tamak*
Ni paling sy suka. Sedap!


Begitulah celebration birthday sy. Simple saje, but I love it. Husband tanya nak hadiah ape, saya jawab, "Nak phone charger utk keta". Esoknye terus dpt. hahaha It's easy to please me. I am one happy lady. :D


Thank you husband for the birthday treat.
I love you each and every single day!
Jom main PS mlm ni!
(inside joke)

10 comments:

('',)pzAEdy~ said...

happy belated birthday. semoga segala impian dimakbulkan oleh NYA. amin

sk said...

pzaedy:
amin.. time kasih.. :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

uhuk, uhuk, uhuk.
batuk gak tetiba.
aku jeles dapat celebrate kat restoran!
aku nan hado sejak ade isya. kang die ngamuk, pengsannn!

cha said...

haha sengih2 dh tau la tu nk dpt bunga ke pape kan

i ada gak baca ckp restoren ni sedap dan yg penting halal. harga ok tak u?

btw happy birthday may Allah swt bless u :)

lovelyadibah said...

Haha PS. Sweetnyer hubby!main PS tembak2.LOL!

~LeeyanaRadhi~ said...

kakak Sk, kat mane nasi lemak seringgit tu?hehe

sk said...

kidz:
ala isya.. kasik can kat mommy n daddy plisss..

cha:
thanks! :) harga mahal sikit lah. even nak tambah black pepper gravy pon ade extra charge. takleh la nak makan selalu.. haha

sk said...

dba:
tula, klu tak reti main aku kena call pau dgn chip tanye camne. LOL

leeyana:
err.. camne nak explain eh. dkt rumah setingkat sebiji2 kat dpn sana. kalau dr rumah sy, nak keluar ke main road dkt giant, ade simpang masuk kiri tu. paham tak? haha

nieda said...

Happy birthday sk..

sk said...

nieda:
tq nieda.. happy belated birthday to nieda jugak.. :D