Tuesday, October 2, 2012

#197 - Family Day @ Pengkalan Balak, Melaka


BBQ nite


One of the highlights adalah BBQ nite with hawaiian theme. Gigih sampai ke PD cari baju tema hawaii. hahaha.. Bought kain pario colour pink to match KH's outfit, tp rasa mcm seksi sgt pulak so I settled with DIY skirt rambu ramba. kahhhhh.. Pastu boleh tertinggal tudung kaler pink, so terpaksa la pakai tudung hitam tu.

Anyway, KH won pakaian hawaii terbaik mlm tu. Tak sesia gi PD. Tak sesia sy buat bunga2 tu. LOL


Time sukaneka. Dgn kakak2 sy n cousin (bertudung merah).

Utk sukaneka, sy group biru (Blue Thunder) while KH pulak tok ketua group merah (Naga Sakti). KH's group won overall, byk betul hadiah diaorg bolot. Group sy? Dpt no 4 dr 5 kumpulan. HAHAHA

Sebelum sukaneka start. Tok ketua kumpulan bersama pembawa bendera masing2.

Blue Thunder. Zasssss!!!


Sukanekanya sekejap aje, tp sampai ke hari ni rasa sakit2 dkt peha n lutut ni. Lemak pecah agaknya... kahkahkah

6 comments:

cha said...

ni family day family u ke ofis u? bestnya meriah

sk said...

cha:
family punya sasha.. :)

Farr said...

perghhh mantap la family day cenggini. btw, KH mmg layak menang la. jambu siottt. hahahah!

sk said...

farr:
HAHAHA bukan senang nak tgk dia pakai pink karer...

Zainur1925 said...

Wowee... seronok ada family besar ya. Yang best bila semua pun komited menjayakan.

sk said...

zainur:
a'ah.. seronok.. ni pon sebenarnye 1/3 je dr keluarga. next year nak buat besar2an.. hihihi