Tuesday, October 23, 2012

#200 - KH turns 30 :)

Happy birthday husband! I love u! xoxo

KH turns 30 on 21st October 2012.

Kalau tahun lps sempatla sy nak plan surprise candle light dinner bagai, tapi tahun ni mmg bz sgt 2-3 weeks prior to his birthday. So sy sempat plan for a short getaway je utk celebrate birthday dia. Both of us bz je kat office, balik pon dh malam, penat n tak dpt nak spend quality time together. So pegi short getaway camni is a perfect timing and perfect gift for him kot. haha

KH tak tau sy book hotel ni. Sy just ckp, sy nak 'book' dia for the weekend, so jgn buat plan apa2 n hopefully dia tak kena gi kerja ke ape. Masa on d way, dia still clueless. Sy just bg direction for him to drive sampailah ke hotel.


:)


Kalau anda bijak bestari, hotel apakah ini? ;)

7 comments:

LisaLisut said...

KT MANE NI aaaa? tercapslock plakk. cantik nye.langkawi?

sk said...

LISA:
hehehe jauh sgt langkawi. :p

yUmIe said...

kt Sepang Gold Coast ke??hihi
btw,send our regards to KH n happy belated birthday(=

cikTari said...

Lexis PD ke?

sk said...

YUMIE & CIKTARI:
tetttt.. salah juga! hehehe

cha said...

dh tau dh PD kan haha besttt

sk said...

CHA:
Of course la u tau. Dah publish kt fb n twitter.. :p